Božić je stigao, a meni nema sreće: Mikijev otac kaže da stalno gleda ka kapiji i nada se da će videti svog sina

- Sam sam ostao, nema glasa da se čuje, neko da mi naiđe, da mi prinese nešto, da porazgovaramo, da se radujemo božićnoj trpezi - kaže Mirko Đuričić

  • 6

Mirko Đuričić, otac Mikija Đuričića kaže da mu praznici teško padaju jer je sam, i da mu nedostaje sin koji je u "Zadruzi".

Koja si ti džukela! Kija otkrila zašto nije uzela Slobino prezime, a Miki ju je isprozivao za medalju! (VIDEO)

Mirko priznaje da više ne uživa u Božiću kao nekada.

- Božić je stigao a meni nema sreće kao nekada što je bilo. Pravili smo velika slavlja uz obilje hrane i pića, komšije su nas posećivale da čestitaju, da se počaste, mi smo u goste išli na ovaj praznik, lepa su to sećanja i vremena. Sada se sve promenilo, život mi se preokrenuo, ništa više nije kao nekada, pa čak ni ovi dani, sada najviše osećam prazninu. Božić sam iščekujem, to mi najteže pada od svega. Žena Mira mi je umrla, Miki me je ostavio samog i ušao u "Zadrugu" - izjavio je Mirko za "Srpski telegraf" i dodao:

Printskrin: TV Pink

- Stalno gledam ka kapiji, čekam da mi se vrati, sve se nadam da ču ga videti. Sam sam ostao, nema glasa da se čuje, neko da mi naiđe, da mi prinese nešto, da porazgovaramo, da se radujemo božićnoj trpezi. Nije mi lako. Mira je umela sve da nas okupi. Sam ću morati da spremim šta budem mogao, umem ja, ali sam već star, nisam više spretan kao što sam bio.

Pogledajte šta je Mikijev otac ispričao u intervjuu za Telegraf:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legenda

    6. januar 2018 | 11:15

    Car

  • Vera

    6. januar 2018 | 13:08

    Sevap bi bio da ga zadruga uvede bar na dva sata na Bozic.Samo mi koji smo sami znamo za njegovu muku.Srecan Badnji dan svima koji slave.

  • eee

    6. januar 2018 | 11:57

    Miki i Kija su super tandem za rijaliti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA