≫ 

Teodorina mama rekla da želi seks sa Filipom i Miljanom, Tea propala u zemlju od sramote, a onda je Goca ustala i POKIDALA! (VIDEO)

- Fića može slobodno da miruje, Miljan ne znam, sa njim možda bude - nabrajala je Gordana sa kime bi volela da ima seks u Zadruzi

  • 6

Prethodnanoć bila je rezervisana za pitanja novinara, a jedno od njih ticalo se i Teodorine mame Gordane Džehverović i, verovali ili ne, njene priče o tome sa kojim zadrugarima bi želela da ima seks!

Kako te nije bilo sramota da me oženiš?! Kija saznala za Slobinu prepisku sa maloletnicom, pa u suzama napala Radanovića UŽIVO! (VIDEO)

- Pomenuo si Teodorinu mamu i preneo si deo vašeg razgovora. Tačnije, rekao si da je ona izjavila da bi volela da ima seks sa Miljanom ili sa Filipom? - glasilo je pitanje za Milana.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Komentarisali smo da postoje žene koje vole fetiše kada neko ispušta gasove, aludirali smo na Filipa i na Đeksona, međutim ona je rekla da nju privlače muškarci kao što je Miljan da je prvo dobro izdevetaju i da je prebiju, pa onda da imaju odličan seks posle toga. A što se tiče Filipa, sedeli smo ovde i šalili se i ja sam rekao da me je ona oduševila totalno nekim svojim izjavama ovde u rijalitiju i kao da joj je ovo treći, četvrti rijaliti po redu i ona kaže nemoj da se čudiš i ako se ja ovde zaljubim. Filip je sedeo do nje i ja sam rekao da Filip voli starije gospođe, ovde su ga povezivali sa Žižom da se ljubio sa njom, a na "Farmi" su ga povezivali sa mamom od Jelene Golubović i ona je pitala da li je bilo seksa sa gospođom Svetlanom, Filip je rekao: "Ma daj, pusti me". A ona je rekla: "E kod mene nema toga. Kod mene će da bude seks na tavančetu, kod štale i u vašim štekovima." S tim je gospođa direktno dala Filipu prolaz, pa čekamo sad sredu da Filip malo popije, pa ko zna šta će biti - ispričao je Milan.

Teodora je već na samom pitanju pocrvenela od sramote, dok se Goca smeškala, a onda je gospođa Džehverović ustala i objasnila da je pravi rijaliti igrač!

- Ja sam rekla da bih i sa tobom volela - obratila se Gordana Mići. dok su se svi "valjali" od smeha.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja ne mogu da je*em. Meni je ostao ku*ac u produkciji - rekao je Mića.

- Mene je život mnogo šibao i kada sam išla iskreno, srcem strašno sam na*ebala. Tako da kada sam ušla ovde, ja sam bila spremna na igre bez granice i shvatila sam, ako pričate ovde istinu, vi ste budala, to neće niko da vam poveruje i onda ako je to tako, igraćemo se, pa da vidimo ko će duže da izdrži. Život sam uvek gledala sa vedrije i duhovitije strane i to me je održalo i to uporno sada hoću Teodori da pokažem da sve u životu ne treba da gleda negativno i crno, da treba da bude sve sa osmehom i veselo, tako će mnogo bolje proći u životu - objasnila je Goca i dodala:

- Fića može slobodno da miruje, Miljan ne znam, sa njim možda bude!

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- A, ja? - pitao je Mića.

- Mićo, i ti si u opticaju, može i sa tobom da bude - rekla je Goca.

- Ali, ja ne mogu! - rekao je Mića, a sve je bilo više nego duhovito.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- I još jedan kandidat ima, ali neću da ga imenujem - rekla je Goca koja očigledno zna kako da se poigra.

- Ja ne mogu - ponovoio je Mića dok su se smejali i ukućani, i publika u studiju i, zasigurno, gledaoci.

- Moći ćeš, a ne znaš da možeš! - rekla je Gordana i "zakucala" komentarom!

Pogledajte ovu scenu koja će vas do suza nasmejati:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tako

    16. januar 2018 | 14:56

    Mico, psujes li psujes, ali si i duhovit za medalju, i covjece hoces i da posavjetujes, a to sto se zbog nijedne zenske ne pomamljujes svaka cast.

  • Safa

    16. januar 2018 | 15:25

    Da je mlada kako bi ona uzivala u zivotu,bez srama i blama,a na jeziku britka

  • Leptir

    16. januar 2018 | 14:54

    Sada će Anđelova porodica, da obožava i njegovu taštu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA