≫ 

3 meseca se nisu videli, ona će mu pružiti ruku, a njemu će se slošiti! Filipova BIVŠA ulazi u Zadrugu! (FOTO)

- Šta će biti unutra ne znam, da li će se osećanja vratiti... Ja ću se ponovo upoznati s njim - rekla je Marija Ana koja je sa Filipom Đukićem bila u vezi godinu i po dana

  • 8

Posle ulaska Jelene Krunić stiže još jedno, čak i veće iznenađenje! U "Zadrugu" ulazi bivša Filipova devojka Marija Ana, sa kojom je godinu i po dana bio u vezi koju su započeli na "Farmi", i za koju je rekao da je jedina koju voli

Filip u gluvo doba noći završio u Kijinom krevetu, pa se spustio dole i počeo da je... (VIDEO)

Odmah se povela priča o tome da se Filipu dopada Kija Kockar, koju je izabrao za najbolju osobu i sa kojom će spavati u hotelu cele nedelje.

- Mislim da nije bacio oko na Kiju. Ja njega najbolje poznajem. Neće mu sigurno biti svejedno, ali ne želim ništa da komentarišem što se njega tiče. Kija nije njegov tip devojke - rekla je Marija Ana.

Printskrin: TV Pink

Osvrt na nedavni telefonski razgovor u kojem je bila hladna prema njemu kada ju je pozvao, Marija Ana prokomentarisala je ovako:

- Bila sam ljuta na početku, mene je ta ljutnja prošla. Ja sam njega prebolela i ne znam šta će se dešavati unutra. Veoma sam uzbuđena, imam toliku tremu, ne znam šta će biti... Videćemo.

Foto: Instagram/filip_d_style

Filip priznao Jeleni koju BIVŠU devojku i dalje voli, a onda otkrio šta je imao sa Sarom i Zoranom, i šta STVARNO misli o njima! (VIDEO)

Budući da Filip nije ravnodušan prema Zorani, pitali su Mariju Anu da li bi je pogodilo da joj kaže da mu se sviđa i da gleda kako se ljubi sa njom.

- Bila bih ravnodušna, jer sam ga prebolela. Ja sam to gledala na televiziji isto tako. Mislim da ne oseća ništa prema njoj, kao ni prema Kiji, on ima te akcije samo kad je pod dejstvom alkohola - rekla je Marija Ana i dodala da je važno sa kim je Filip spolja, jer bi u rijalitiju bio sa svakom devojkom.

Printskrin: TV Pink

- Ne znam koja bi ga devojka trpela. Ja sam ga trpela godinu i po dana, on je na svoj način ludak i znam da ne bi mogao da se veže i da se zaljubi ni u jednu devojku unutra - rekla je.

- Ja ne znam šta će biti posle tri meseca, pošto se tri meseca nismo videli...zato kažem da ne želim da komentarišem - zaključila je Filipova bivša.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nemam neki plan. E, sad, šta će biti unutra ne znam, da li će se osećanja vratiti... Sad kad ga gledam, meni je svejedno. Ja ću se upoznati večeras sa njim - dodala je Marija Ana koja u "Zadrugu" ulazi u kostimu anđela i đavola, specijalno kreiranom za večeras.

- Ne znam da li će se emocije vratiti. Ja bih volela da se ne vrate, jer nije dečko za mene. Ne ulazim zbog njega, ulazim kod njega, idem tamo gde je on. Možda i sebe želim da ispitam da vidim koliko sam jaka psihički - rekla je.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako je izgledala samo jedna od žestokih akcija Marije Ane i Filipa na "Farmi 7":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Safa

    23. januar 2018 | 08:32

    Ja ne sumnjam da ces ti posle prve zurke zavrsiti sa Ficom u krevetu,takva si bila i na farmi.

  • Zis

    23. januar 2018 | 09:21

    Posle prve zurke ima tabani da ti gledaju u plafon !!!!

  • Mića

    23. januar 2018 | 07:15

    Boze boze ce se ljudi zamlacuju!Idite bre radite nesto !Ajoj motku samo pa udri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA