Jedni psovali, drugi se hvatali za glavu, a svi zajedno kukali: Nova odluka Velikog šefa šokirala zadrugare, sledi DRASTIČNA promena! (VIDEO)

Ukućani nisu mogli da veruju kada su čuli šta im je poručio Veliki šef

  • 12

Posle nekoliko pretnji, Veliki šef je konačno rešio da kazni takmičare i uskoro će u svim kupatilima u "Zadruzi" biti postavljene kamere.

Lunu pitali zašto se pipa tamo dole, ona promenila sve boje, pa objasnila zašto to radi! (VIDEO)

Sve je počelo nakon što su se Đekson i Jelena Krunić osamili u WC-u čime su prekršili jedno od najvažnijih pravila "Zadruge".

Đekson i Jelena Krunić u WC-u:

- Zadrugari, s obzirom na to da su Jelena i Đekson prekršili pravilo koje govori o tome da samo jedna osoba sme biti u kupatilu i da su zajedno proveli jedno vreme u ovoj prostoiriji, doneli smo odluku da oboje budu kažnjeni nedeljnim honorarima. Osim toga, pošto ste opomenuti mnogo puta za zajedničke ulaske u kupatilo, imamo za vas važnu informaciju. Čestitamo, uskoro će biti postavljene kamere u svim kupatilima - navodi se u pismu Velikog šefa koje je načisto šokiralo učesnike.

Odmah je počelo kukanje i sa svih strana se čulo: "Nemam reči, kakav je to način, kako ćemo sada da se kupamo, znači nema više pljuga u kupatilu...".

Printskrin: TV Pink

Potom je ustao okrivljeni Đekson i u svom stilu objasnio da se ništa nije dogodilo sa Jelenom Krunić.

- Znači to je bila glupost, za minut i po, pranje zuba, ništa bitno, bilo je i gorih sutuacija... Nadam se da neće snimati kako ke*amo - poručio je Đekson.

Odluka Velikog šefa iznervirala ukućane:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    1. februar 2018 | 15:22

    Da gledam jos i kako kake !!!!

  • dve wc dame :)

    1. februar 2018 | 16:40

    ako razmisljamo o nekoj kramickom pravdi, eto objasnjenja zasto je i Kija postala wc dama, kao i Luna. Jer za Lunu znamo sta je radila, i sama je priznala sve (sem za telefon), ali Kija je toliko moralisala, a ubedjena sam da su ona i Sloba upravo izabrali Lunu za ovo. E sada, bas zato sto su to uradili Luni, kakva god da je Luna (secamo se da je na pocetku i pretila i ostalo), ipak je nemoralno i ovo sto je ovaj bracni par uradio. I eto karme, i Kija postade wc dama, i to sa sve dokazom!

  • repriza JG

    1. februar 2018 | 16:32

    naci ce se verovatno uvek neko novo skriveno mesto...scenario za veceras - ako prikazu ceo snimak Kijinog i Filipovog 'pranja vesa', gde se vidi onoo vibriranje kamere, Kija ce svakako priznati - eto trenutak slabosti i slicni izgovori (uz suze verov. zbog Andrije)..ako ne prikazu snimak, negirace oboje i dalje, i Kija ce pozdravljati Budvu..E sad, ako Kija prizna, njeni fanovi ce reci opet - kraljica, evo iskrena je i sl...Dobismo novu Jelenu G., tako su i nju i one akcije sa Cupom fanovi opravdavali, sou :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA