DIVNA NA IVICI SUZA: Hoću da se izlečim, da budem zdrava i prava osoba (VIDEO)

- Postoji šansa da se operišem, da stanem na noge - rekla je učesnica "Zadruge"

  • 5

Zadrugari su diskutovali za stolom, a za reč se javila Divna. Ona je ispričala zašto je ona zaista u rijalitiju.

- Ovde sam zbog porodice, zbog svog zdravlja. Ako može ta operacija da uspe napolju, koju ja hoću... Da se izlečim, da budem normalna osoba, zdrava i prava. To je moj cilj. Postoji šansa - rekla je Divna, koja je umalo zaplakala.

Zatim je dodala:

- Postoji nada i šansa, verujem u Boga i znam da će da me pogleda. Postoji šansa da se operišem, da stanem na noge i da budem zdrava i prava osoba - navela je ona.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    11. februar 2018 | 23:26

    Iskreno ovoj osobi jedino realno i stvarno treba dati novac od prve nagrade. Svi drugi se hvale svojim zanimanjem, kriziraju kako " gube vreme u zadruzi" i da bi bog zna koliko bi zaradili napolju, e pa izadjite mladi zdravi pravi pa zaradjujte a ovom bicu dajte novac jer je operacina prilicno hitna i neophodna.

  • Bubica

    12. februar 2018 | 08:02

    Ja njoj ne bih dala ni hleba da jede....Ona da razmislja o svojim poremecajima ne bih se vacarila pred svima vec bi mislila na dete...Bruka od zene kojoj je samo muska stvar u glavi!!!

  • Sara

    12. februar 2018 | 01:36

    Ostavila dete kuci i seti se jednom u veku da to dete pozdravi ,sbi ostali svakog dana nekog pozdrave oni ne reaguje, ni dete joj nije bitno ,samo novac,sad patetise sa operacijom jer nije ona toliko glupa uopste ,kad su bile nominacije od gledalaca i ona je bila prozvana pa je skontala da joj se blizi kraj u zadruzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA