Budalo, polomiću ti kosti, zadaviću te! Goca htela da zgromi Teodoru, neverovatno je šta je sve rekla svojoj ćerki! (VIDEO)

Goca je izgubila živce i održala je Teodori pravu bukvicu

  • 19
Goca i Teodora Džehverović Printskrin: TV Pink

Kad joj padne mrak na oči Goca ne vodi računa o tome šta priča, a kako je noćas izvređala Teodoru, teško je i opisati.

Miljana doživela nervni slom, htela da se naguta lekova, pretila da će da preseče vene, obezbeđenje je u poslednjem trenutku sprečilo! (VIDEO)

Goca je pobesnela posle još jedne Teodorine ljubomorne scene, i održala je svojoj ćerki pravu bukvicu koja je obilovala psovkama i uvredama.

- Je l' treba njegova porodica da gleda kako ga mltretiraš. Znači, Teodora, budeš li još jednom pravila ljubomorne scene, ti si ga naje*ala od mene, naje*ala. Budalo, da li si ti normalna - vikala je Goca, a Anđelo je pokušavao da je umiri:

- Nismo se svađali, nismo ni vrištali.

Printskrin: TV Pink

Međutim, Teodorinu majku to nije zanimalo i ona je nastavila sa bujicom uvreda.

- Pa razbiću te, bre, nemoj da mi govoriš, dobro, hoćeš ja sad da te podje*avam sve vreme... Kako ne razmišljaš o svojim postupcima - urlala je Gordana dok je njena ćerka bila manja od makovog zrna, a onda je usledio vhunac.

Printskrin: TV Pink

- Zapamti šta sam ti rekla, još jednom, Teodora, nemoj da izvlačiš đavola iz mene, nemoj da ti ovde lomim kosti, da ti se smeje čitav narod,. Saberi se jednom u životu. Pun mi te je ku**c više, zadaviću te, napraviću skandal ovde, tako ću te blamirati da ćeš da zapamtiš, je*aću ti mamicu u pi**u ja, ti znaš mene kad popi*dim - nije se zasutavljala Goca.

Goca vređa Teodoru:

Video: Pitali smo ljudi na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, luni i Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    19. februar 2018 | 12:16

    Зар једној мајци могу овакве речи да пређу преко уста упућене ћерки од 20ак.година,шта је она страшно урадила да је овако понижава јавно,после се питају родитељи што им деца окрену леђа и још горе пођу странпутицом,зар ово није насиље у породици,страшно!

  • Ivan

    19. februar 2018 | 12:31

    Pokusavam da shvatim Gocu da brine o detetu kao majka ali reci koje ona izgovara je prosto demantuju. Mnogi su imali teske zivote iza sebe i to ne moze da se koristi kao opravdanje za ovakvu histeriju i skandalozno ponasanje. Zena nema kontrolu i ponasa se kao tiranin prema rodjenom detetu. Strahovladom je kontrolise iako je punoletna. Prosto neverovatno.

  • S.A

    19. februar 2018 | 16:37

    Ja razumem brigu jedne majke ali ovo sto Goca radi je maltretiranje devojke od 21 godinu.Teodora nesme da se Goci suprostavi strasno kolko je ponizava.Kad se ovako pred Kamerama ponasa mogu da zamislim sta joj radI kad su kuci.STOP NASILJU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA