Odričem se honorara, i to ozbiljnog! Miki se obratio gledaocima i zadrugarima, a na kraju je imao POSEBNU poruku za svoju sestru! (VIDEO)

Miki Đuričić je rekao šta ima, a potom napustio sastanak i izašao napolje

  • 60

Tokom večerašnjeg izbora potrčka u Zadruzi, Miki Đuričić se, kako je rekao, poslednji put obratio svima, a osim toga i svojoj sestri koja ga je naterala da uđe u rijaliti.

NIKAD NEIZVESNIJE! Više od 9.000 ljudi glasalo ko će pobediti u Zadruzi, Kija ili Luna, na kraju je razlika bila samo tridesetak glasova! (FOTO)

Kada je došao red na Đuričića, on je rekao šta je imao pritom ponavljajući da ne želi više da učestvuje u rijalitiju, a na kraju izlaganja je napustio sastanak i izašao.

- Odričem se i honorara koji je ozbiljan. Moram da kažem sestri koja me nagovorila da uđem i koja stalno pominje kako treba da ulažem u kuću... Draga Majo, mnogo je sređenih kuća u selu, u te kuće retko ko ulazi. Kod mene i tvog ludog oca (mi smo sje*ali 10 kapitala, 5 on, 5 ja), tako da me zabole za rijaliti.

Printskrin: TV Pink

- Da se razumemo, ja mogu ovde da ostanem, mogu da ostanem i tri godine, ali neću! Idem u izolaciju, ionako stalno govorite da narod vidi sve. Ovo je mnoj poslednji sastanak. Prag tolerancije mi je na donjem nivou i neću se više baviti vama i vašim problemima. Zašto bih se ja bavio Kijom i time da li je imala seks? Se*em vam se u pare! Prokockao sam ih i potrošio, neće mi promeniti život. Ako mojoj sestri bude problem da mi kupuje cigare, kupovaće mi tata. Ovo je moje poslednje obraćanje u rijalitiju, tako da doviđenja - rekao je Miki i izašao napolje, a zadrugari su mu aplaudirali.

Pogledajte kako je protekao izbor potrčka:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KLUB ZENA

    20. februar 2018 | 10:44

    Izdrzi Miki! VOLIMO TE! 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

  • Dr Kupinski

    20. februar 2018 | 10:32

    Od tudjih problema, moji ne mogu da dodju na red! To je bio citat. Zato te volimo! Miki do pobede!

  • Rehab

    20. februar 2018 | 02:28

    OGLAS - Rehab Savetovaliste dr Miki Djuricic - pomogao je svima, osim sebi! 😨😨😨 Pomocice Miki i sam sebi. MIKI KRALJ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA