Je l' si ti normalan? Besna Luna očitala Slobi predavanje zbog toga što je nasrnuo na Marka (VIDEO)

- Alo, sam čin da si to ustao da učiniš je katastrofa. Izgleda odvratno - rekla je Luna

  • 31

Luna Đogani očitala je predavanje Slobi Radanović nakon što je on fizički nasrnuo na Marka Miljkovića. Đoganijeva je bila ljuta, a svom dečku je rekla svašta u pabu.

- Alo, sam čin da si to ustao da učiniš je katastrofa. Izgleda odvratno. Ja koja između vas stojim, kao debil neki. Je l' si ti normalan? Kada te držim za ruku, majicu, nemoj da mi kažeš ostavi me na miru. Nemoj to da mi govoriš. Svaki put ću to da uradim. Iscepaću ti majicu, ako treba. Je l' bi ti mene pustio to da uradim? Ne, uhvatio bi me kao krpu i ovako bi me savio

- Kapiram te skroz, u pravu si - rekao je Sloba, koji je objasnio Luni da ne bi udario Marka

- Slušaj me ovako. Ja sam ovako hteo da uhvatim za glavu i da mu pocepam celu facu. Ali sam se u zadnjem trenutku iskontrolisao zbog tebe.... Nikada ne bih ovde udario zbog tebe - rekao je Sloba.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    17. mart 2018 | 21:37

    NAPOLJEEEEEE!AKO SU DRUGR KAZNJAVALI AJDE PRODUKCIJO REAGUJ!

  • Fan

    17. mart 2018 | 21:38

    Marko je provocirao Slobu svojim ponasanjem i to na ruzan i odvratan nacin. Slobi je jasno ko je Marko i zasto to radi! Naravno da je Kija pozadina svega! Markova drugarica! Strasno koliko ta zena ume da manipulise! Sloba se resio nevolje! Puno srece sa Andrijom! Samo nam njje jasno sta radi u rialitiju jkllkkk je toliko zaljubljena u svog novog decka. Ne voli ona nikoga, sem sebe, a u rijalitiju leci povredjenu sujetu!

  • marko

    17. mart 2018 | 21:29

    Kako je jak ovaj Sloba odusevljava me,hahahahah!Sve je blef!Svi znamo u Zenjaninu koliko je hrabar,hahah.O zemljo zambijo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA