Sa Ćazimom ne možeš da budeš ništa nego Ćazimova ku*va! Goca pobesnela pa oplela i po Osmanijevoj devojci, Teodora joj se suprotstavila! (VIDEO)

- Ne možeš da budeš njegova devojka, nego samo možeš da budeš njegova ku*va - rekla je Goca Džehverović

  • 14

Nakon što se tokom pitanja novinara povela priča o razlici u godinama između Teodore Džehverović i Ćazima Osmanija, ali i njenog brata Save i njegove devojke, Teodorina mama Goca stala je u ćerkinu odbranu po ko zna koji put. 

Teodora i Goca u Zadruzi rade DNK test! (VIDEO)

Nakon priče o razlici u godinama, koju je Teodora navodila kao veliku prepreku za bilo kakav odnos sa Ćazimom, jer "može deda da joj bude", a zatim odobrila vezu njenog brata Save sa mladom učenicom Tijanom (što je u najmanju ruku kontradiktorno), Teodora je bila upitana kako je onda moguć trenutak da sedi Ćazimu u krilu. Ona je, s druge strane, to demantovala tvrdeći kako mu nije sedela u krilu i kako je sve bilo sasvim drugačije. A onda se umešala Goca...

Foto: Telegraf, Youtube/Zadruga Official

Nadeždin bivši u zatvoru zbog ubistva! Majka Slavica: Nisam mogla da dođem do mog deteta, samo sam želela da je vratim

- 15 godina nije isto što i 35 godina... Naše porodično vaspitanje koje imamo prema Teodori ne dozvoljava... Ja to ne bih odobrila nikad, jer sa Ćazimom ne možeš da budeš ništa nego Ćazimova ku*va. Ne možeš da budeš njegova devojka, nego samo možeš da budeš njegova ku*va. S obzirom da Teodora nije vaspitana da nekom biznismenu bude ku*va u krevetu i s njim da spava 3-4 puta, da bude da li će biti plaćena ili šta će biti...

Printskrin: TV Pink

S druge strane, Teodora je u više navrata isticala kako je bila prijateljica sa Ćazimovom devojkom Doris, ali Goca je ostala pri svome.

- Šta možeš da budeš? Ćazim je oženjen i ima bračnu vezu, koliko ja znam. Čovek je i dalje u braku. To što je ta devojka s njime mene ne interesuje, može da bude koja god hoće. Teodora nije mogla da izbegne da ode tamo gde je njena menadžerka odredila lokaciju...

- Svi znate s kojim dečkom je bila. Da li bi taj dečko dozvolio da ono što Ćazim iskoristi i baci, da uzme on? Znači, od te priče nema ništa. Da je to istina, ja bih vama skinula kapu i rekla hvala što ste mi rekli ono što ja nisam znala, a ovako da se pljuje ona, to me jako boli... - rekla je Goca.

Printskrin: TV Pink

A evo i šta je Teodora rekla o Ćazimovoj devojci:

- Ne, ne, ne. Ja Doris poznajem, upoznala sam je baš kako treba i videla sam da nema tu baš koristi kako drugi misle da ima. Ono što ona traži je toliko skromno, čak i ne dobije sve što traži. Videla sam da je devojka zaista zaljubljena u njega. Ali na kraju to ispada tako, kao što sam ja prozvana, tako je i ona od nekih ljudi... To zaista nije tako i moja mama to ne misli tako - rekla je Teodora.

Priču o Teodorinom bratu Savi Džehverović i njegovoj devojci pogledajte OVDE.

VIDEO: Privatni snimak Teodore Džehverović za Ćazima

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    20. mart 2018 | 17:25

    Nije mi jasno zasto ovoliki javni linc ove devojke od 20 godina.Da li je bila ili nije to je njen problem ona nikoga nije ugrozila ili nekome naudila.Devojka je preslatka pozitivna lepo peva ali stalno joj prebacuju ovo.Pa sa kim su drugi sve bili pa posle zasnovali porodice i zive.Teodora je meni super jedina greska je ulazak njene mame.

  • :)

    20. mart 2018 | 20:06

    Kako god bilo, kakava god ona bila Teodora ima sve sto jedna zvezda kod nas treba, bice nesto od nje to je sigurno, za nju cemo jedino cuti posle ovoga svega. Sad ni u sta drugo necu da ulazim ali ovo je realnost.

  • D@@@@@

    20. mart 2018 | 17:53

    Dzehva,a sta je tvoja cerka??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA