≫ 

Markova mama progovorila o maltretiranju koje doživljava dok joj je sin u Zadruzi, spomenula i okršaj sa Slobom, Lunom i Matorom (FOTO)

- Kada se desilo ovo sa Slobom, rekla sam samo: "Ne daj bože nijednoj majci da je u mojoj koži!". Mnogo mi je teško palo... - priča Nedeljka

  • 17

Majka Marka Miljkovića, Nedeljka Miljković, za Telegraf je otvorila dušu i progovorila o svom sinu, kao i drami kroz koju prolazi otkako je Marko otišao u Zadrugu.

Gospođa Nedeljka ispričala nam je da redovno gleda svog sina u rijalitiju, a potpuno iskrena bila je na temu toga šta misli o Markovom sukobu sa Slobom Radanovićm i Jovanom Tomić Matorom.

HAOS U ZADRUZI: Matora pljunula i ošamarila Marka, uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

Nakon ovoga ona nam je ispričala i svoju tešku životnu priču.

  • Kako ste?

- Dobro sam. Malo neispavano, ali nije strašno.

Foto: Marko Jovanović

  • Da li ste zadovoljni Markovim učešćem u Zadruzi? Da li je takav i privatno ili se ovde ipak drugačije ponaša?

- Marko je uvek isti, da li je sa društvom, da li je kod kuće, bilo gde da je... Što se tiče Zadruge, on je ćutao, retko se izjašnjavao, osim kad je zadatak neki, onda ustane i za stolom komentariše ono što treba. Ali, to vreme je koristio da iole upozna svoje zadrugare, kako se ponašaju prema njemu ili prema drugima, međutim sad mu je verovatno više dosta i onda je u zadnje vreme počeo da reaguje. I kada se desilo ovo sa Slobom, rekla sam samo: "Ne daj bože ni jednoj majci da je u mojoj koži". Mnogo mi je palo teško... Svaka čast vama novinarima  kad ste onako na kulturan način izvukli da ona (Luna) svoju rečenicu koju je rekla pre deset sekundi poništi. Bilo je: "nisam gađala Marka", a kad joj je novinar pročitao njene reči, reči pretnje, ona je rekla Marku: "Izvini", kad nije bilo šanse da pobije svoje reči, onda je rekla Marku: "Izvini, ti nisi ništa kriv, neće tebi ništa da se desi kad izađeš iz Zadruge". Video je Marko te igrice koji oni sprovode nad njim još 2006. godine. Prvo je pokušao Sloba, pa je onda Matora, a Sloba je pratio šta će da se dešava. Sloba i Matora su očekivali da će Marko da skoči. Marko joj nikada neće oprostiti to što mu se nije izvinila - objasnila je ona.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

  • Mislite da je deo Slobinog ili Matorinog plana da izbace Marka iz Zadruge?

- Jeste, 99 posto! Sloba, Matora i Miki su hteli Marka da posvađaju i sa Saškom.

  • Kakvo je vaše mišljenje o Luni i Slobi?

- Iskreno da vam kažem, ja sam mislila da o njima više ništa ne komentarišem posle onog dešavanja Sloba-Marko. Međutim kad sam videla da je Matora njegova produžena ruka, ja sam preplakala i ja moram da kažem ima u novinama tačno se vidi kako je Sloba gledao Marka, pa to je pogled koji ne može da se objasni dok se ne vidi, to je katastrofa pogled. Sloba ima nešto protiv Marka, a ja ne znam šta je u pitanju. Marko je to osetio i jednom prilikom je rekao da ljude boli istina, kad je počeo nekima da izgovara istinu nastao je haos.

  • Da li se plašite za Markovu bezbednost kada izađe iz Zadruge s obzirom na to da mu je Luna pretila?

- Jako mi je teško da odgovorim na to pitanje... ogu samo da kažem da bog da da mi on kući dođe živ i zdrav, samo to! Danas se svašta radi i svašta dešava. Luna je to rekla, potvrdila je pred novinarima, javnost je to videla. Ali bez obzira što se izvinila, prvo je to rekla, pa nije... Uplela se u svoje laži.  Daće bog da on dođe živ i zdrav kod svoje mame, najbitnije mi je da moje dete dođe kući.

Jedan poziv i mrtav je! Luna pretila Marku Miljkoviću nakon sto je Sloba nasrnuo na njega (VIDEO)

  • Imali ste težak život, preživeli ste porodično nasilje. Kako je Marko to podnosio?

- Imala sam mučenički život... Ja tad nisam gledala na situaciju kao što bih sad mogla da presudim neke stvari. Moja ćerka Marija je bila beba kad sam ja htela samoj sebi da presudim. Dobila sam šamare i trebala sam lepo bebu u naručje i da idem da tražim stan i da živim sa detetom. Ja sam tu napravila grešku što nisam to uradila, što nisam zasekla kad je trebalo i onda su se problemi samo nagomilavali jedan na drugi. A sad ću da ti kažem što se nisam razvela i uradila ono što obično rade. Ja sam gledala ovako: tad kad mi je dete bilo u naručju i kad je bila mala, mesec dana sam plakala i razmišljala šta da radim. Glavna prepreka mi je bila kako ću sutra da joj objasnim kako druga deca imaju tatu i rastu sa njim, a ona je samo sa mamom.

Marko sa sestrom, Foto: Privatna arhiva

  • Kako se vaš suprug ponaša sada kada Marko nije tu?

- Kad ispadne neki ekces ili problem ja moram da pozovem Marka i da mu to kažem, pa on razgovara sa ocem, on je naš mirotvorac. Međutim kako Marko sad nije tu, moj suprug se osokolio, pa sam morala da idem u SUP-u dva puta.

  • Da li je u pitanju bilo fizičko ili psihičko maltretiranje?

- Psihičko, nije fizičko... Ali to je jako teško dokazati. Današnja omladina to ne trpi, ako ne ide odmah se to prekine i raskrsti, možda je bolje i da sam tako uradila. Sa ćerkom sam pričala ovih dana, kada se to dešavalo i kroz razgovor sam shvatila, a i ona mi je to rekla: "Da kažeš ocu nemoj ja da dođem i kažem šta sam sve doživela". Kad je ona to pričala ja sam mislila da oni to nisu čuli, da su spavali, jer su još uvek bili mali, ali deca pamte kao kompjuter .

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njegova

    25. mart 2018 | 08:01

    Svaka cast gospodzo ,vas Marko je ljudina i bas je tipcina...Mislim da su mnogi ljubomorni na njega.

  • Goga

    25. mart 2018 | 13:25

    Gospodjo vaš marko je divan momak ali što reče on neke ljude boli istina ,marko je se dosta uzdržavao ali valjda više ne može da istrpi laži i neistine ,jasam jedna od tih koja ne podnosi laži ,dvoličnost i borim se uvek za istinu ali nemože čovek da izadje na kraj sa dvoličnim i licemernom lažovima pa se iznervira i pukne ,gospidjo neka vam je živ i zdrav sin i svaka čast kako ste ga vspitali u tako teškim uslovima sa vašim mužem .

  • nn

    25. mart 2018 | 11:42

    Marko je zaista jedan vaspitan momak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA