≫ 

Miljana Kulić progovorila o Ćazimu i šokirala zadrugare!

Miljana je ispričala kako je Ćazim pre nekoliko godina navodno startovao na društvenim mrežama

  • 6

Učesnica Zadruge Miljana Kulić ne prestaje da šokira kako zadrugare tako i javnost svojim izjavama. 

Anabela pitala Miljanu u čemu je razlika između nje i Lune, Kulićeva pobesnela, uporedila je sa životinjama, Sloba joj odbrusio! (VIDEO)

Nakon što se u Zadruzi ponovo potegla tema oko Ćazima Osmanija, Miljana je ispričala kako joj se biznismen navodno javio putem Fejsbuka, kada je prvi put pre nekoliko godina izašla iz rijalitija.

Foto: Marko Jovanović

- Mogla bih da zavedem koga ja želim, svesna sam svojih kvaliteta. I pevače kada sam jurila i zvala, nisam mislila da budem s njima u vezi. Da sam htela, mogla sam s kojim god pevačem da budem i ovog leta. Svi su mi pisali i zvali me. Ćazim mi je pre dve-tri godine pisao na Fejsbuku. Mislila sam da je moj fan, bio je veoma pristojan. Gospodin čovek! Ja sam njemu ljubazno odgovorila i otad mi nije pisao - ispričala je Miljana.

Naravno, veliki broj ukućana nije joj poverovao, iako je Kulićeva poznata po svojoj iskrenosti...

VIDEO: Teodora zove Ćazima na plažu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Plein

    27. mart 2018 | 12:33

    Cim sam procitao naslov vec sam znao sta je rekla. mora da ga je ona pomesala sa nekim drugim Cazimom. Alo Miljana, Cazim Felix Osmani, covek je milioner, drzi kazine u nekoliko drzava, imao je ribe kakva ti ni u snu ne bi mogla da budes. Ona je jako isfrustrirana osoba, svesna je da je nijedan normalan muskarac nece pa mora da izmislja da bi se bolje osecala. Dobro nije rekla da su pevaci nju spopadali (a verovatno i jeste to rekla kakva je nego sam to propustio) Sta reci o devojci koja je postala poznata po tome sto je spopadala Misela Gvozdenovica

  • Sasa vukicevic

    27. mart 2018 | 12:40

    Blago majci i ocu za ovakvu cerku

  • B

    27. mart 2018 | 12:41

    sad ce ovde komentari podrske za "Miksi" jer redovno napada Lunu. ne brinite vi napasce ona opet Kiju, znate kakva je Miljana. onda vam opet nece biti "Miksi kraljica".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA