≫ 

Bila sam na samrti! Luna opisala svoj najtužniji dan u Zadruzi, pa priznala šta su joj Anabela i Gagi zaista rekli o Slobi! (VIDEO)

Luna je prvi put priznala šta su joj Gagi i Anabela na početku ispričali o Slobi

  • 14

Zadrugari su imali zadatak da ispričaju koji je bio njihov najsrećniji i najtužniji trenutak u Zadruzi, a Luna je prvi put otkrila šta su joj roditelji rekli kada su shvatili da se zaljubila u Slobu.

Jedva su čekali da se zadatak završi: Andrijana i Đekson se osamili, a onda su krenuli da se ljube u krevetu (VIDEO)

Luna je svoju priču započela trenutkom koji je za nju, kako kaže, bio i najsrećniji i najtužniji, a gle čuda, nema veze sa Slobom.

- Ima jedan koji je bio i tužan i srećan, većina vas i ne zna za njega. Kada sam bila bolesna... mislim da sam tada bila najbolesnija u životu, da sam imala ešerihuju, temperaturu, bukvalno sam bila na samrti... Veliki šef mi je omogućio da vidim mamu u rajskom vrtu, niko nije ni znao. Bila sam izgubljena, samo sam osetila neku čudnu energiju, okrenula sam se i videla mamu. U trenutku nismo znale kako da odreagujemo, i plakala sam i smejala se, grlila Drvo - rekla je Luna pa pomenula i Radanovića.

Luna i Sloba Printskrin: TV Pink

- Tužan trenutak je bio kada sam se zaljubila u čoveka u kojeg nikako nisam smela da se zaljubim, kada sam dobila poruke od mame i tate da moram da sakrijem svoje emocije, da je on loš, ovo, ono, to su bili baš loši trenuci na početku za mene - objasnila je Đoganijeva.

Luna o svojim najsrećnijim i najtužnijim trenucima u Zadruzi:

VIDEO: Sve seks akcije Slobe i Lune

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA