≫ 

Ja ne mogu da zamislim svoj život bez tebe: Luna plakala kao kiša, Sloba je grlio (FOTO)

Luna Đogani nikako nije mogla da se smiri

Luna rekla je Slobi u radionici da se u njega ozbiljno zaljubila. Đoganijeva je plakala kao kiša i otvorila dušu Radanoviću.

Zašto mi se ovo dešava? Šta sam ja kriva? Luna u suzama, jedva izgovorila da se plaši da će se Sloba pomiriti sa Kijom! (FOTO)

- Ja ne mogu da zamislim svoj život bez tebe - rekla je Luna kroz suze.

Printskrin: TV Pink

Sloba ju je tešio, ali Luna nikako nije mogla da se smiri.

Printskrin: TV Pink

- Molim te, izvini za sve. Poslednje u životu što želim je tebe da povredim i ponizim - rekla je Luna plačući.

VIDEO: Sloba i Luna razmenjuju nežnosti.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    30. april 2018 | 00:58

    Od veceras sam samo za Slobu.Da je bio sam,dosao bi do izrazaja,pokazao koliko je kreativan,lepo peva,logicar...ma za sve.Branila sam Lunu,kao da mi je dete.Nesto nisam videla da je izjavila saucesce.To je srozalo u mojim ocima!Mozda gresim.Sloba je toliko konfuzan,krivo mi je,jer covek ne moze da se sabere.Ova udara odavde,ona odande...gde je tu on.Lepo je rekao:ugadjam svima,gde sam tu ja.U pravu je.Malo preteruje,kad prica da je on kriv za sve,pa i za smrt Kijinog oca.Boze me sacuvaj,covek je bio bolestan.Sve je to zivot!U svakom slucaju,Slobi zelim sve najbolje,jer stvarno zasluzuje.Provalila sam odmah da je dobar kao hleb.Svima zelim sve najbolje,i jedva cekam kraj,jer, zaista vise nema smisla.

  • Suza

    30. april 2018 | 00:48

    Ne mogu da verujem kako ga ucenjuje..."Ako hoćeš da me ubiješ ti me ostavi", a danima priča da joj je uništio život...bolesno.

  • Bl@

    30. april 2018 | 00:46

    Uticaj zatvorenog orostora joj je jos vise pojacao emocije, razumijem to ali bas previse patetise. Shvatam i mladost ali ona je na nivou 13-14- togodisnje klinke koja prvi put ima momka i zaljubljuje a Luna je sve samo ne nevinasce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA