≫ 

Leteli tanjiri, obezbeđenje jedva sprečilo skandal! Razjareni Anđelo zbog Teodore nasrnuo na Lepog Miću! (VIDEO)

- Šta hoćete da čujete? Ne zanima me više! Da sam bila sa Ćazimom? Više mi je dosta da mi za ovih osam meseci nabijate etiketu k*rve! Dosta mi je! - vikala je Teodora.

  • 24

Prethodne noći u Zadruzi je izbio skandal, a sve nakon pitanja noinara o onome što je Gordana Džehverović tokom svađe rekla Miljani Kulić: "Setićeš se mene na porođaju!".

Goca se branila rečima kako ništa loše nije mislila, a nakon Miljaninog i njenog izlaganja ustao je Lepi Mića. U celu raspravu umešao se i dečko Teodore Džehverović, koji je govorio kako Mića ne brani Gordanu, već pljuje po njoj.

Sloba konačno priznao čime ga je Luna uslovila, evo šta je tražila da uradi da bi bila sa njim! (VIDEO)

Goca je rekla da stoji iza reči rečenih Miljani, Printskin: Youtube/Zadruga Official

U jednom trenutku cela situacija došla je do tačke usijanja. Teodora više nije mogla da sluša šta pričaju na račun njene majke, zbog čega je počela da viče, a zatim su se sukobili Anđelo Ranković i Lepi Mića. U toku njihove svađe reagovalo je obezbeđenje, a došlo je i do bacanja tanjirima.

- Šta hoćete da čujete? Ne zanima me više! Da sam bila sa Ćazimom? Evo bila sam! Da mi je brat pedofil, biseksualac? Da mi je mama loša? Da li to hoćete? Više mi je dosta da mi za ovih osam meseci nabijate etiketu k*rve! Dosta mi je! - vikala je Teodora.

Teodora je bila u suzama nakon svađe sa Lepim Mićom, Printskin: Youtube/Zadruga Official

Tedora se zatim obratila i Lepom Mići, koji je bio u šoku zbog onoga što je čuo. Nakon toga čulo se i lupanje, a onda je došlo do nove velike svađe između Anđela i Miće.

- Je*em te u usta, pi*ko jedna! Je*em te u usta! - vikao je Anđelo Mići.

Žuti je odneo Anđela, Printskin: Youtube/Zadruga Official

Kija pitala Slobu da li će se razvesti, a njegov odgovor ju je šokirao! (VIDEO)

- Pu, je*em li ti majku! Je*aću ti majku u usta! Jesi li me čuo? Pe*erčino jedna! Jesi li čuo? Pi*ko! - vikao je Mića na Rankovića.

Obezbeđenje obuzdava Lepog Miću, Printskin: Youtube/Zadruga Official

Nakon svega, Anđelo je sa Gordanom i Teodorom otišao u spavaću sobu. Tamo je Goca očitala lekciju svojoj naslednici, a nekoliko minuta kasnije, Mića i Anđelo su se posvađali u dvorištu.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    13. maj 2018 | 14:18

    Teodora ima problem sa sujetom kao i Andjelo.Ne podnose da cuju kritiku na svoj racun.Teodora kao estradna licnost ne bi smela da se ljuti na pitanja novinara i na komentare ljudi.Posle se pita zasto je ljudi izglasaju za najbezobrazniju,a jeste i histericna i bezobrazna.Mica kakav god da je ima pravo da kaze svoje misljenje.

  • B

    13. maj 2018 | 12:22

    Skoro najmladja a skoro najuspesnija. Tamo ima pevaca koji su na estradi preko 20 godina a Teodora ih vec pola presisala sa svoje 2 godine na sceni.

  • Dada

    13. maj 2018 | 18:36

    Ovaj Mica,kazu gospodin napolju!Ko je gospodin napolju,on je svuda takav.Uzas od coveka!Neka pomisli na svoje dete, da joj neko izgovori toliko uvreda!Sram ga bilo godina koje ima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA