≫ 

Tužno je da neko čist humor pokušava da pretvori u tragediju i patetiku: Nakon Anabeline žestoke poruke reagovala produkcija Zadruge (FOTO)

- Šokirani smo izjavom Anabele Atijas da je neko od naših statista seksualno uznemiravao Lunu - kažu u agenciji koju je za ovaj zadatak angažovala produkcija

  • 78

Anabela Atijas reagovala je nakon što su se dvojica statista motala oko njene ćerke Lune Đogani u "Zadruzi" i, dodirivali je, kako bi isprovocirali njenu reakciju. Pevačici se ovo nije dopalo uopšte i oglasila se na svom Instagram profilu.

- Kakvi frajeri! Pipaju devojku koja ne može da se brani. Pitam se imaju li hrabrost da to isto ponove i na svojoj mami ili sestri? Stop seksualnom uznemiravanju! - napisala je Anabela, koja je objavila klip, koji je kasnije i obrisala.

Objava Anabele Atijas na Instagramu Printskrin: Instagram/anabelci

Povodom ove objave oglasila je produkcija "Zadruge".

- Šokirani smo izjavom Anabele Atijas da je neko od naših statista seksualno uznemiravao Lunu! U sklopu zadatka naši statisti su ušli u Zadrugu kako bi bili deo jednog od najzanimljivijih zadataka "Čudne pojave", u kom zadrugari ne smeju da reaguju na iste. Naši statisti su ušli i pokušali da sve zadrugare "isprovociraju" kako bi napravili grešku. U situaciji, koju je Anabela Atijas, očigledno očajna u želji da od svoje ćerke napravi žrtvu i tako je dovede do pobede okaraktrisala kao seksualnon uznemiravanje, Luna je mogla da se pomeri i ode sa kreveta, a da pri tom ne napravi grešku! U našem timu rade profesionalci, koji su i ovim angažmanom to dokazali, a tužno je da neko čist humor, pokušava da pretvori u tragediju i patetiku. Čak je i sama Luna jedva izdržala da se ne zasmeje i vidi se da joj je sve ovo bilo zabavno - kažu u agenciji koju je za ovaj zadatak angažovala produkcija.

VIDEO: Luna je repera nazvala "debilom", a evo kako Ša komentariše Anabelu i nju

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    23. maj 2018 | 04:09

    Stop, otimanju tudjih muževa Anabela

  • Može biti samo je*an

    23. maj 2018 | 12:03

    E sad produkcija da uzme telefon od Lunjare....

  • Branka

    23. maj 2018 | 01:07

    Hah zena je gurnula u ruke ozenjenom, cuj mene u ruke, u krevet zbog pobede hah Anabela je prevazisla u izjavama i porodicu djogani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA