≫ 

Luna zgrozila izjavom pred Slobom, a tiče se njenog intimnog dela! (VIDEO)

Nakon razgovora u dvorištu, Luna je napravila potez koji nije promakao fanovima Zadruge

  • 20

Luna Đogani i Slobodan Radanović prethodne noći nisu se odvajali, nakon što je njegova majka Draginja u telefonskom pozivu rekla kako treba da se drži nje, te da ima advokata za razvod od Kristine Kockar.

Ipak, veče nije proteklo mirno pošto su Luna i Sloba imali okršaj sa Miljanom Kulić, a nakon toga Đoganijeva i Radanović dočekali su jutro zajedno.

Luna i Sloba, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sedeći na klupi pričali su o njihovom odnosu, a u jednom trenutku ona mu se požalila da je imala "nezgodu" u intimnom delu.

Kija šokirana Slobinim razgovorom sa majkom otkrila šta misli koji je Draginjin krajnji cilj i zašto joj ona smeta (VIDEO)

Uhvatila se rukom "dole", a šta je tačno rekla poslušajte i pogledajte u našem snimku na početku teksta.

VIDEO Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom: Tijana Ajfon oštro o ljubavnom trouglu u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjela

    5. jun 2018 | 17:06

    Nista vam Lunino ne protekne, na sta bi kija licila da je obrnuto, ne bi stizali sve da objavite :p veca je enigma ovde zasto favorizujete kristinu nego ko tu koga stvarno voli. To je jasno al org nije...no i to je verovatno isto zbog para

  • Jeca

    5. jun 2018 | 17:30

    Imas li ti zivot, majke ti? Već 6 meseci na svaku vest ostavljaš jedan te isti komentar! Uhvatila si se Filipa i wc šolje.....a da imaš i malo mozga shvatila bi ds ne znam sta da su radili wc soku nisu mogli da polome....

  • pahuljica ♥️

    5. jun 2018 | 15:50

    nista strasno vidi se da ga mnogo gotivi i voli kao boga njen centar sveta je SLOBO daj boze da i on nju upola voli kao ona njega Lunci napred vidim tvoj pogled prema Slobi tako njezan i mio dusice mala ti si tako krhka a sta sve tu nisi iznela na svojim malim plecima zelim ti da budes sretna i da budes sa Slobom SRETNO i do pobede lepomotice sa prelepim osmehom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA