≫ 

Ja jesam luda, razmažena, lenja... Luna priznala zbog čega se kaje i šta bi promenila, Sloba gledao u nju mrtav ozbiljan! (VIDEO)

- Ušla sam da naučim da ne budem toliko naivna, a bila sam naivnija nego ikada - ispričala je Luna pred svima

  • 12

Luna Đogani priznala je zbog čega se kaje tokom boravka u Zadruzi i šta bi promenila kada bi ponovo bio 6. septembar i kada bi ponovo ulazila u Belu kuću.

Luna je iznela svoje mišljenje pred svima, a često je ponavljala kako se ne kaje zbog onoga što se dogodilo, odnosno toga što je ušla u vezu sa oženjenim čovekom, tj. Slobodanom Radanovićem.

- Svakodnevno govorim sama sebi da se kajem što sam ovde ušla uopšte, ali kada malo bolje razmislim uopšte se ne kajem, jer mi je ovo definitivno jedna životna škola. Ušla sam da naučim da ne budem toliko naivna u životu, jer sam inače bila, a bila sam naivnija nego ikada, ali nema veze, ne kajem se - počela je Luna, a onda je rekla šta bi promenila.

Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Skandal u 4 ujutru! Luna doživela nervni slom, udarala sebe, pa ošamarila Slobu! (VIDEO)

- Manje bih verovala ljudima, ne bih toliko slepo verovala nego više razmišljala mozgom nego srcem. Ne bih dozvolila da me ova situacija toliko promeni i da izgubim samu sebe, da budem osoba koja stvarno nisam napolju - pričala je Luna, dok ju je Sloba gledao mrtav ozbiljan.

Slobodan Radanović, Printskrin: TV Pink

- Ta devojka koja sam bila ovde, verujte da nisam. Jesam ja luda, razmažena, lenja, iskrena i to. Sve one negativne stvari koje sam ovde pokazala negativna, bezobrazna, za to se jako kajem - završila je Đoganijeva.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Sve seks akcije Lune i Slobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA