≫ 

Kija poručila njenu i Slobinu pesmu sa venčanja, Luna pobesnela kad je videla da je Radanović peva, prišla mu i napala ga! (VIDEO)

- Ta pesma je bila kao podloga za video na našoj svadbi za iznenađenje koje sam ja njemu priredila i ta pesma je išla iza, tako da...to je bilo sa našeg venčanja - rekla je Kija

  • 52
Kija, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

Kiju Kockar ponovo su ponele emocije, pa je otišla kod Drveta mudrosti i zamolila ga za muzičku želju, i to ni manje ni više nego za pesmu koja je važila za jednu od njenih i njenog muža Slobe Radanovića!

Kako je objasnila, ta pesma bila je podloga za video sa venčanja, a danima želi da čuje. Drvo je uslišilo njenu želju pa je pesma puštena, ali nakon kratkod razgovora.

- Drvce, želim jednu pesmu... - sa osmehom je rekla Kija.

Miljana pitala Marka da li je lepša od Lune i od Kije: Prvi odgovor joj se dopao, a zbog drugog je pobesnela! (VIDEO)

- Da li ta pesma ima neke veze sa nekim, ili nečim? - šalilo se Drvo.

- Pa, veže me za Slobodana... (smeh) Ja volim tu pesmu inače, jako. A, ta pesma je bila kao podloga za video na našoj svadbi za iznenađenje koje sam ja njemu priredila i ta pesma je išla iza, tako da...to je bilo sa našeg venčanja. To je pesma od Beyonce and Jay Z - Forever young. Ja sam napravila video, jer baš volim nju i eto, toliko sam želela da je čujem - rekla je Kija.

Sloba, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

- Zašto baš sad ova pesma? - pitalo je Drvo.

- Zato što danima želim da je čujem, a ti mi se nisi javljao. Lepše ću se osećati i volim tu pesmu i podseća me na lepe trenutke. Živela sam u Abu Dabiju kad sam je slušala i svaki put kad sam dolazila u Vietnam, tu je bio jedan dečko koji je pevao, svirao je klavir. I svaki put kad me vidi, on mi odsvira tu pesmu. Podseća me na srećan brak koji sam imala. Mislim da će biti okej ako mi pustiš - otkrila je Kristina.

Sloba, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

Kada je Luna Đogani videla da Sloba peva ovu pesmu u ćošku prišla mu je i izgrdila ga.

- Šta hoćeš sad?! Šta sam ja uradio? Ja volim ovu pesmu! - rekao joj je Sloba, nakon čega mu je rekla da bude tiši, ljutito se okrenula i otišla.

Luna kritikuje Slobu, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    11. jun 2018 | 16:54

    Podseca te na srecan brak koji si imala ti u Vijetnamu on u Beogradu. Srecan brak nema sta. 3 puta za 6 meseci se vidjali. Kija razumi da ti nikad nisi imala pravi brak. Papir nije dokaz praka, brak je institucija koja se treba postovati a vi to niste postovali. To vase je bukvalno kao veza samo eto ozvanicena brakom, ali taj vas brak nema nijednu osobinu i nijednu sliku onoga kako brak treba da izgleda. Vi ste se igrali braka.

  • PP

    11. jun 2018 | 17:49

    Alo devojko odradila si manipulaciju savršeno. Prestani više da se foliraš, treba ponovo da se udaš.

  • Kaktus

    11. jun 2018 | 18:22

    Istine radi i kao olaksavajuca okolnost za stupidnu Luninu reakciju, mora se reci da je prvo Sloba narucio pesmu. I cak mu je zelja isđunjena bez ijednog uslova, sto se do sada nikada nije desilo. Tek onda je Kija narucila istu pesmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA