Hvala ti što si mi ulepšao poslednje dane na slobodi... Luna pred ulazak u Zadrugu poslala javnu emotivnu poruku Gastozu (FOTO)

- Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla - napisala je između ostalog Luna

  • 59
Luna Đogani Foto: Marko Jovanović

Lunu Đogani gledaćemo u drugom serijalu rijaliti "Zadruga", a 2 dana pred odlazak u Šimanovce, blogerka je poslala emotivnu javnu poruku Nenadu Marinkoviću Gastozu, s kojim se intenzivno družila ovih dana, kako u Beogradu, tako i u Istanbulu.

- Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100% svoj i da nemaš zašto da se stidis zbog toga ko si i šta si. Koja će da uradi sve da ti budeš srećan i neće traziti ništa zauzvrat. Samo želi da vidi tvoj osmeh na licu. On je moj prijatelj, i kad vidite da se smejem onako iskreno i ludo to je zbog njega. Jednostavno on zna da me nasmeje. Nikada me nije izdao, nije se "oprao" od mene kada su svi to uradili, i kada je mogao... ali nije. Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla. I zato ovog čoveka ću zauvek hvaliti i držati pored sebe, jer naše prijateljstvo je nešto što nema cenu i retko je. Hvala ti što si mi ulepšao poslednje dane na slobodi i što odlazim tamo puna ljubavi i pozitivne energije. Voli te tvoja Luna Galence - napisala je Đoganijeva.

Luna i Gastoz, Foto: Instagram/luna_djogani

VIDEO: Uvek sam bio uz Lunu, a ne uz Kiju: Savo Perović ulazi u Zadrugu 2 i već zna sa kim će se družiti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    4. septembar 2018 | 23:21

    Bravo Luna! Najlepsa i najiskrenija!!!👍👍

  • Radan

    4. septembar 2018 | 20:38

    Jadna ti,koga ti mòzes da interesujes?

  • Dragan

    4. septembar 2018 | 20:34

    Ona svakom muskarcu pise hvalospeve. Setite se sta je samo Slobi govorila..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA