≫ 

"To držim, čuvam i stalno ljubim"! Luna otkrila koji poklon je dobila od Slobe pred ulazak u Zadrugu! (VIDEO)

- Imam ja mnogo toga ali neću to da iznosim, samo sam htela da pokažem da ja njemu nisam toliko nebitna - rekla je Luna

  • 69

Rijaliti učesnica Luna Đogani otkrila je Drvetu mudrosti tajnu koju nije nameravala da kaže. Luna je rekla da u Zadruzi ima pokon od bivšeg dečka Slobodana Radanovića, koji joj je dao neposredno pred ulazak.

Sve je počelo kada je Đoganijeva prilikom prodaje stvari Mikiju Đuričiću dala parfem sa inicijalima njenog i Slobinog imena, pa se Drvo zapitalo od koga je blogerka dobila parfem.

Ja ga rado čekam! Luna progovorila o Slobinom ulasku u Zadrugu, a onda otkrila da li bi ponovo bila sa njim! (VIDEO)

Luna Đogani priča sa Drvetom mudrosti, Printskrin: TV Pink

- On mi je rekao da napišem inicijale onog ko mi je poslao, ja sam lupila SiL, to mi je prvo palo na pamet, namerno sam lupila SiL, pa neka misle šta hoće - rekla je Đoganijeva kroz osmeh.

Drvo je upitalo Lunu da li je najvrednija stvar koju će založiti kako bi od Mikija dobila novac Radanovićeva majica, ona je to oštro demantovala.

- Majicu ne dam nikada, to nema cenu, to je moja majica. Imam još nešto, to se ne vidi to čuvam kod sebe, saznaćeš šta je ako mi učiniš uslugu - rekla je Luna, a kako bi videla spot njenog prijatelja u kome je ona glavna akterka za uzvrat je otkrila veliku tajnu.

Luna Đogani priča sa Drvetom mudrosti, Printskrin: TV Pink

- Dobila sam od Slobe jedan krstić, da me čuva ovde u Zadruzi. To držim stalno, stalno mi je to u rukama, ne volim da ga pokazujem da se to vidi. Ja imam taj krstić i čuvam ga i stallno ga ljubim. To niko ne zna, samo ja, čak ni ljudi napolju ne znaju - rekla je Luna i dodala:

- Hoću da demantujem sve to,  on ide po emisijama i nema komentar za mene, kaže da sam ja prošlost, da sam nebitna. Imam ja mnogo toga ali neću to da iznosim, samo sam htela da pokažem da ja njemu nisam toliko nebitna. Eto dobila sam krstić koji mi je on lično dao i rekao mi je da me to čuva ovde u Zadruzi, dok sam ja ovde bez njega - ispričala je Đoganijeva.

Šta je sve Luna rekla Drvetu mudrosti o poklonu i Slobi pogldajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adi

    28. septembar 2018 | 22:06

    Za ovu osobu "Odgovor Kseniji", Mani se tih fora i fazona! Cuj postuje Luna Draginju! Pa i ptice znaju da su obe igrale sebicnu igru: Draginja se preko Lune otarasila Kije, a Luna je preko Draginje htela scepati Slobodana! Suplje price za malu decu. U svakom slucaju, srecno joj bilo sa Draginjom.

  • Loo

    28. septembar 2018 | 22:05

    E ja taman pomislio dobila nokat sa palca...Steta.

  • mima

    28. septembar 2018 | 23:07

    da on joj je dao ali to su joj fanovi poslali i njemu dali na nastupu ako moze da joj da tako da nije joj on kupio i dzaba joj sve to bog neprasta takve prevare vec joj se opet rasipa porodica ko drugom jamu kopa sam u nju upada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA