Bolje je za njih da se ne vratim! Nevena Arsić se nakon izbacivanja iz Zadruge oglasila javnom porukom

- Čim sam otišla u izolaciju, pokrali su nam sve, vređaju i udaraju nisko, jer znaju koliko smo slabe jedna bez druge - napisala je bliznakinja Arsić

  • 5

Nevena Arsić završila je svoje učešće u "Zadruzi" nakon mesec dana boravka u njoj. Voditeljka se nakon napuštanja rijalitija oglasila na društvoj mreži Instagram i objavila poruku sledeće sadržine.

- Najdraži moji, napolju sam, hvala svima na podršci, na ovolikim porukama podrške, to mi daje snagu koje sada nemam ni trunke, jer sam ostala bez svoje životne polovine. Postavila sam je za vođu da svi vidite šta nam ko stvarno misli, ljigavi ološi i primitivne jadne duše. Čim sam otišla u izolaciju, pokrali su nam sve, vređaju i udaraju nisko, jer znaju koliko smo slabe jedna bez druge! Prenisko za našu dobrotu i iskrenost! Najiskenija je naša ljubav, to je porodica, to je život, to smo mi! A oni jadni koji nisu uz nju sada kada je najteže će me još čuti. Sve sam videla i tek ću! Biću najjača zbog nje. Moram! Ona ima najjaču podršku, ima mene, ja je čuvam! Bolje je za njih da se ne vratim! Svi su se pokazali i sve sam čula. Nekima svaka čast, a neki će tek videti šta je bol i tuga. Vama hvala na podršci. Naša ljubav pobeđuje -

Printskrin: Instagram/gospodjica_arsic
Printskrin: Instagram/gospodjica_arsic

VIDEO: Otkrivamo da li Gagi Đogani ulazi u Zadrugu 2:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    9. oktobar 2018 | 00:43

    Ajd ne patetisi, bila si dosadna kao sto je i tvoja seka..ne brini se i ona ce brzo napolje!

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    9. oktobar 2018 | 09:37

    Auh, kažeš ostala si bez životne polovine, devojko sestra ti je živa, kako lupaš, hoćeš da ostaviš utisak i ne razmišljaš o težini reči.

  • Normalan

    9. oktobar 2018 | 08:11

    Gde ces jado da se vracas,pa imala si ubedljivo najmanje glasova, sto bi te vracali kad si full neiteresantna. Ne brini I sestra ti brzo dolazi, tako da opusteno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA