Bane i Bora isprozivali Lunu i Slobu u emisiji, reakcija Đoganijeve trajala je svega 2 sekunde, ali svi su je videli! (VIDEO)

Luna Đogani je pažljivo slušala priču tokom već ustaljene misije "Radio Amnezija"

  • 1
Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

Bane Čolak i Bora Santana i ove srede su vodili svoj šou program "Radio amnezija", gde su između ostalog pričali i o hrani.

Obojica su došli na ideju da bi trebalo kupovati namirnice iz zajedničkog budžeta, međutim, setili su se da to nije išlo kako treba u prvoj sezoni.

Luna doživela nervni slom nakon što joj je Bora spomenuo vezu sa Markom Miljkovićem, urlala na sav glas pa ga gađala iz sve snage! (VIDEO)

- Da li misliš da su preterano gledali Zadrugu 1 pa se plaše da ostanu gladni?

- Neko jede manje, neko više. Mislim da treba da se napravi sastanak... - predložio je Bane.

- Mislim da bi i ta zajednička hrana završila iza njihovih kreveta. To je neko moje mišljenje, ali možemo da se dogovorimo da probamo - prisetio se Čolak.

Luna odreagovala na komentar u "Radio Amneziji"/ Printskrin: TV Pink

Luna se prepoznala u prozivci koja se odnosila na nju i njenog bivšeg dečka Slobu, a na kameri se jasno videla njena reakcija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olga

    10. oktobar 2018 | 19:00

    Mislim da ovo, nema nikakve veze sa Lunom i Slobodanom.Svi su drzali hranu iza kreveta ,a i sada se tamo nalazi hrana svima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA