≫ 

Živiš na crkotini propale ljubavi! Ili si luda, glupa, ili je taktika?! Miki postavio Luni nikad direktnije pitanje, ona odgovorila i popljuvala Slobu! (VIDEO)

- Tebe narod osuđuje, zaljubila se u oženjenog muškarca... Da li si ti svesna da ispadaš budala tu? - pitao je Đuričić Đoganijevu

  • 41

Miki Đuričić je tek nedavno ušao u Zadrugu 2, međutim, nije mu trebalo puno vremena da shvati kako Luna Đogani svakodnevno pominje svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića sa kojim je bila u Zadruzi 1, dok je još bio oženjen, pa joj se tokom igre istine sinoć i obratio povodom toga. 

Pitanje se ticalo Slobe i njenog konstantnog pominjanja pevača, a Luna je bila odlučna u svom izlaganju.

"Sa Slobom sam htela da se je**m svaki dan, po ceo dan!" Luna se prisetila vrelih akcija sa Radanovićem, pa zapevala ovu pesmu! (VIDEO)

Miki Đuričić/ Printskrin: TV Pink

- Rekla si da ulaziš u ovaj rijaliti da pokažeš jednu drugu Lunu... Ali čini mi se da si došla da oživljavaš uspomene, da živiš na crkotini propale ljubavi...čoveka koji te ovde povredio... I malo mi je to - koga ova zaje*ava, pati za onim koji ju je povredio? Tebe narod osuđuje, zaljubila se u oženjenog muškarca... Da li si ti svesna da ispadaš budala tu? - direktan je bio Miki.

- Ne - odgovorila je Luna.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Ili su luda, glupa, ili je taktika! O čemu se tu radi? - insistirao je.

- Ja se nikad nisam folirala, tako da ni meni ne ide u korist da ja patim... On je sadista i sladi se time što ja sad patim... Ja sam bila super, ali kako sam ušla na ovu kapiju, tako mi se sve vratilo. Do sada nisam nikad osećala takvu emociju kao prema njemu. Ja posle njega ni sa kim nisam bila. Ne stidim se svojih emocija. Taj čovek nije zaslužio da gleda mene kako ja patim za njim, jer on se time sladi, i radi napolju i uživa i boli ga du*e za mene. A ja ovde ispadam debil. Jer ja sam došla ovde zbog sebe, ne zbog njega - završila je Luna.

VIDEO: Luna cvili da joj uvedu Gastoza, a on se provodi sa Kijom

VIDEO: Luna uputila Vladimiru nepristojnu ponudu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena i Jelena

    13. oktobar 2018 | 13:21

    Mi ćemo samo reći jedno, uz tebe smo Luna kraljice, iskrena dušo... Do kraja. Ma sta pričali zli ljudi, mi ćemo uz tebe biti najjače jer ti si jedna reč koja može se opisati a ta reč je ❤Luna👑

  • oo

    13. oktobar 2018 | 11:29

    Miki je prezreo folirantkinju, bravo Miki, spusti lazovcinu na zemlju. Ta "ljubav" je od samog pocetka bila crkotina, strast i hir da osvoji nesto sto je tudje i nista vise. Lepo joj je Miki rece da su se uglavnom svadjali, tukli i lomili ruke, i to svi znamo. Glupa i prazna nema sta da pokaze, pa se drzi te stare price ko pijan plota. Da joj nije stare "slave" bila bi neprimecena. Posto se prica sa Slobom ubajatila, pocinje da bije ljude kako bi dobila malo kadra. Jadnica.

  • Dejana

    13. oktobar 2018 | 10:54

    Devojka je bas kontradiktorna.Kaze bilo joj je super napolju.Pa kako kad je pricala da ne moze na ulucu da izadje,da nema posla,da je pukla,posecivala psihijatra???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA