SEKSI TRIK: Ovo je najbolji način da muškarcu skrenete pažnju da želite oralni seks - i dobijete ga!

Seks je još uvek tabu teba, a isto je i sa oralnim seksom

  • 1

Žene često imaju problem da izraze svoje želje kada je seks u pitanju te se ustručavaju da “otvore dušu” partneru i zamole ga da im radi ono što one vole, a onda da mu uzvrate istom merom.

Amidžić pitao Daru i Seku šta najčešće izgovaraju tokom seksa, njih dve pokušale da izbegnu odgovor, a onda napravile ludilo! (VIDEO)

Šest godina je u braku i volela bi da se pošteno naspava: Ali otkad s mužem ima dogovoreni seks, sve je postalo neuporedivo bolje

Čuvena porno zvezda daje odgovore na sva pitanja o seksu koje Srbi traže na netu

Oboje ćete biti srećni i zadovoljeni, a evo kako možeš da preuzmeš inicijativu i kažeš mu da ga želiš tamo dole.

Stručnjak za seks Niki Lundberg otkrila je kako najbolje da dobijemo ono što želimo, piše net.hr. Oralni seks je deo seksa i ne bi trebalo da ga izbegavamo, a ona misli da žene najviše sprečava stid da pitaju partnera za ovu aktivnost.

-Stid se javlja iz različitih razloga. Možda se stidite svog tela ili reakcije i osude ili koliko će vam trebati vremena da svršite, rekla je Niki.

Foto-ilustracija: Profimedia/F1 Online


Ona je otkrila i tajnu kako možeš partneru da staviš do znanja da želiš oralni seks.

-Prvo moraš da porazgovaraš sa partnerom i to samo onda kada si sigurna da te sluša. Reci mu to na anjbolji mogući način, budi ranjiva i poveži se sa njim na intimnom nivou. Ne zaboravi da pružiš pažnju i samom činu. Opusti se i prihvati to da je jedno od vas ono koje daje, a jedno ono koje prima. Odredite vreme koje ćete posvetiti oralnom seksu (15 do 30 minuta na dan). Kasnije porazugovarajte o tome kako je bilo i šta možete da poboljšate. Ovako će vam biti lakše da pričate o čemu god poželite i bićete opušteniji, dodala je ona.

Zapamti da zaslužuješ najbolje i kako je oralni seks normalna aktivnost koju ne bi trebala sebi da uskraćuješ. Nemoj da se stidiš da pitaš partnera da ti pruži ovaj užitak, a nemoj ni da zaboraviš da mu uzvratiš. Pričajte o tome, prepustite se i uživajte.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opušteno

    2. novembar 2017 | 08:30

    Ha ha savet se svodi na : traži i dobićeš i to je najjednostavniji i najsigurniji način, gotovo 100% sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA