"Seks može da bude odličan i bez penisa": Suzana, Jelena i Milena otkrivaju kako je zaista biti sa ženom po prvi put

Uprkos svemu što nas filmovi uče o seksu, prvi put nije iskustvo koje je uvek ispunjeno zadovoljstvom i orgazmima

  • 16

Istina je da niko od nas ne zna tačno šta treba da radi kada je prvi seks u pitanju, bilo da je on sa muškarcem ili ženom.

Mislile ste da se muškarcima spava posle seksa? Prevarile ste se, evo šta im se radi

Kada dve žene imaju seks, on je podjednako važan, uzbudljiv, čudan i prelep kao i svaka druga vrsta seksa. Ako nikada pre niste imale seks sa ženom možda će vam ovo iskustvo biti izazov. Ovih šest devojaka otkriva nam kako su one doživele seks sa ženom.

“Seks može da bude odličan i bez penisa

-Slušala sam mnogo o seksu sa ženom i htela sam da probam. Bila sam iznenađena nežnošću koja se javlja između dva krhka ženska tela i koliko seks može da bude ispunjujući bez penisa u igri. Taj seks mi je potvrdio da me podjednako uzbuđuju i žene i da bez obzira o kome se radi, bilo muškarcu ili ženi, seks će biti dobar ukoliko postoji intimnost između partnera. Ulazak u partnerovo telo i um ne zavisi od tela i genitalija koje on ili ona poseduju. Opet bih imala seks sa ženom, rekla je Jovana.

Foto: Profimedia

“Potpuno normalno i oslobađajuće iskustvo”

-Jedno veče je došla da me poseti moja drugarica iz srednje škole. Otišle smo na žurku i posle došle u moju sobu. Legle smo da spavamo i ja sam pitala da li mogu da je poljubim. Ona je pristala i ponudila mi oralni seks i to je bilo tako normalno i oslobađajuće iskustvo. Sledećeg jutra je bila malo čudna situacija i nijedna od nas nije htela da priča o tome, rekla je Ana.

“Kao da se nešto prelomilo u meni i shvatila sam da penetzracija nije samo moć koju ima penis”


-Penetracija je uvek bila sinonim heteroseksa za mene i grešila sam u pomisli da samo takav seks zapravo jeste seks. Mislila sam da kao gej osoba ne mogu uživati u penetraciji. Moja prva partnerka pokazala mi je da grešim i kao da je nešto prelomilo u meni i shvatila sam da penetracija nije samo moć koju ima penis. Osetila sam veće samopouzdabnje u korišćenju vibratora, ne samo sa partnerkama već i kada sam sama, podelila je svoje iskustvo Jelena.

Foto: Profimedia/Panthermedia

“Bila sam nervozna na početku, ali je bilo dobro”

-Imala sam 15 ili 16 godina kada sam prvi put spavala sa devojkom i to sasvim slučajno. Uvek me je privlačila i bila sam nervozna bvlizu nje. Jedne večeri smo bile sa društvom i kada su svi otišli počele smo da se ljubimo. Oralni seks mi se učinio tako prirodnim i iako sam bila nervozna na početku, bilo je dobro. Posle toga izbegavale smo jedna drugu skoro godinu dana, Ispričala je Milena.

“Drugi put je bilo mnogo bolje”

-Sanjala sam o seksu sa ženom i toliko ga želela da sam čak i guglala šta treba da radim. Kada se desilo da prvi put imam seks sa ženom, prepala sam se. Nisam pristala na oralni seks i nisam znala šta da radim. Nisam doživela orgazam, a sigurna sam da nije ni ona. Od tada ljubila sam se sa devojkama ne bih li postala bolja. Kada se desilo drugi put, bilo je mnogo bolje, rekla je Suzana.

Foto: Pixabay

“Spavala sam i sa njenim mužem”

-Prvi put kada sam imala seks sa ženom imala sam ga i sa njenim mužem. To je bila sestra moje najbolje drugarice. Jedne večeri oni su mi predložili trojku. Dva dana smo mi proveli zajedno, zadovoljavajući jedno drugo i treće, a moja drugarica još uvek nema pojma o tome, iskustvo je koje je doživela Ivana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA