Priredite mu noć za pamćenje - uz ovih par trikova bićete njegova boginja

Inspiraciju za večerašnji provod sa partnerom potražite u poznatom filmu

  • 3

Malo grubosti, iznenađenja i neočekivane poze mogu da vam poboljšaju seksualni život i više nego što možete da zamislite.

BILO NEKADA U SRPSKOJ ŠTAMPI: Koliko je pre 100 godina vredela devojačka čast u Beogradu (FOTO)

Probajte neki od sledećih scenarija iz više nego inspirativnih filmova "50 nijansi". Ukoliko vam se dopao uzbuđujući seks glavih glumaca, ovo su neke od scena koje večeras možete da snimite u vašoj spavaćoj sobi.

Osmislite neku seksi igru

Foto: Pixabay.com

Odličan izbor za ovo su topli i hladni predmeti, ali i lubrikant koji greje ili hladi. Možete da se poslužite i kockicama leda ili se igrajte svećom. Obavezno pre početka proverite da li je i vaš partner saglasan sa tim da se ovako igrate.

Čitajte "prave" knjige

U knjižarama možete da nađete mnogo knjiga o seksu, Kama Sutri i novim stvarima koje vredi isprobati. Naučite neke nove stvari i primenite ih u praksi – što da ne?

Masturbirajte

Foto: Albert Pocej

Posvetite se malo same sebi i otkrijte šta je to što vas najviše pali. Ukoliko započnete dan masturbacijom bićete mnogo srećnije.


Prepustite se

Ne morate uvek da imate kontrolu i dozvolite partneru da nekad on kontroliše situaciju. Neka ti zaveže ruke i oči, a ti samo uživaj. Obavezno pre početka dogovorite sigurne reči tako da on može da stane u svakom trenutku kada osetite da vam je nešto neprijatno.

Učite, učite, učite

Pogledajte neki video ili porno film kako biste pokupili nove fore za vašu spavaću sobu. Učinite tako nešto novo za vas i vašeg partnera i nećete se pokajati. Ostaje vam da posle toga samo uživate.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    17. februar 2018 | 23:08

    Nek pripremi on meni noc za pamcenje ,i bice moj bog. Dosta sam ja bila njegova boginja!

  • Engi

    18. februar 2018 | 11:24

    Biljka pusti mu kasetu utakmice Zvezda :Partizan, videces da ce da proradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA