8 kul stvari koje vam se mogu destiti samo ako nikada niste imali seks

Ono kad je čak i "suša" dobra, al' stvarno jeste

  • 1

Iako vam zvuči kao da tu i nema prednosti, ima ih i to mnogo... Prvo, ništa vas neće boleti tokom onog prvog puta (jer nije bilo prvog puta), a osim toga ima tu i još stvari... Bar njih još 8, a sve su neverovatno kul.

Ako hoćete na odmor u ovu zemlju morate da platite 250 dolara po danu, a razlog za to će vas ostaviti bez teksta

1. Ne morate da brinete o kontracepciji

Jedna briga manje. Ukoliko ste nevini ne morate da razmišljate o kondomima, o pilulama za kontracepciju, o sigurnim pozama (verovatno znate da je manja šansa da žena zatrudni ako je gore, gravitacija i tu radi svoje)... Ma, ništa od toga ne mora da vas brine. Sve ove stvari mogu da budu skupe, a njihova nabavka može biti stresna ukoliko ste stidljivi.

8 manje poznatih znakova koji otkrivaju da ste nikad zdraviji

Foto: Pixabay.com

2. Neki kul kult vas može uzeti za žrtvu (do duše samo na fimu)

Da li ste ikad razmišljali o tome zašto kultovi u filmovima uvek uzimaju device za žrtve. Možda zato što ih brinu polno-prenosive bolesti, mada nije baš najjasnije kako one mogu da utiču na više sile. Bilo kako bilo, verovatno nećete postati žrtva nekog kulta, ali se može desiti da postanete zvezda nekog kul filma (ako glumite žrtvu koju treba izbaviti).

3. Kada konačno napunite 40 godina, konačno ćete moći da ispravljate greške kultnog filma "The 40 Year Old Virgin" (4 banke, a nevin)


Da, to je dugoročna korist, zato ne odustajte. Ako uspete da ostanete devica do 40-e godine, možete postati macan kao i Stiv Karel iz već pomenutog filma. Takođe ćete biti među retkim osobama koje razumeju film do tančina, i to toliko da možete da ispravljate greške nastale tokom pisanja scenarija.

4. Možete da zbijate neukusne šale u vezi seksa

Zamislite samo, umesto da budete jedna od onih dosadnih osoba koja se stalno hvali svojim "aktivnostima", možete biti sasvim supotni od nje. Zapravo i vi se možete hvaliti, ali svojim "ne aktivnostima". Osim toga, niko neće pogrešno razumeti vaše neukusne šale u vezi seksa i svi će vas gledati kao kakvog "nedodirljivog boga".

Foto: Pixabay.com

5. Ako ikad odlučite da prodate svoje genitalije možete da im stavite etiketu "nekorišćeno" umesto " korišćeno"

Postoji nekoliko strašnih istina o sadašnjem svetu, jedna od njih je da bogati ljudi žele da kupuju baš čudne stvari, a druga da se skoro sve može kupiti. Sami znate da se nekorišćene stvari bolje prodaju od polovnih, pa saberite dva i dva.

Ukoliko ikad rešite da prodate svoje genitalije, onda ih reklamirajte kao "neotpakovene", umesto "jednom korišćene" ili "slabo korišćene". Ko zna, možda ih neki milijarder baš žarko bude želeo?!

6. Ako ikad budete putovali na Devičanska ostrva, možete da gnjavite ljude u avionu da su to "vaša" ostrva

Ako se još pogodi da putujete "Virgin Airlinesom" pa vašem hvalisanju neće biti kraja... Ko još drugi može da ima toliko sreće da se sve to podgodi?!

Foto: Pixabay.com

7. Možete da budete zadovoljni jer znate "da niste ni malo loši u seksu", za razliku od nekih koji ga imaju

Pošto nikad niste imali seks, onda nema šanse ni da budete loši u njemu. Oni koji ga imaju često umeju da "omanu" (žene znaju).

8. Možete da udahnete jer znate da ne očekujete "iznenadno dete"

Briga o deci je jako teška i naporna, kad ga jednom dobijete onda nema nazad, nema "povraćaja robe", a ni zamene za "bolji model". Samo pomislite da vam se to desi neočekivano i iznenada, pa odjednom treba da se snađete sa tim. Kako nemate seks, tako ste sigurni da neće biti nikakvih iznenađenja, ni prijatnih ni neprijatnih. Jeste da ćete uvek biti tetka (ujak), a nikad roditelj, ali šta je tu... Znate za onu - Uvek kuma, nikad mlada?

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .S. S.

    15. mart 2018 | 06:55

    Zanima me samo kako izgleda osoba koja je napisala ovu priču!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA