≫ 

Muškarci iskreno otkrivaju šta im se najgore dogodilo tokom oralnog seksa

Ovih pet hrabrih momaka javno otkrivaju kakva su sve poniženja doživeli "tamo dole"

  • 0

Ovih pet hrabrih momaka javno otkrivaju kakva su sve poniženja doživeli "tamo dole." Otkrili su razne scenarije koji uključuju puno toga, od nehigijenskih usova do nezaustavljivog smeha i iščašenih ramena. Ali, momci, samo da znate, ni kad je obrnuta situacija nije sve idealno.

Pazi da ne preteraš: Zbog ovih stvari će se on usred seksa dići i otići

Muškarci otkrivaju što im se najgore dogodilo tokom oralnog seksa:

- Bio sam s devojkom u bioskopu i gledali smo onog kretena Borata. Posle smo otišli kod nje i usred oralnog odnosa ja sam se odjednom setio neke gluposti iz filma i počeo sam da se naglas smejem, njoj u vaginu! Ono što je sledilo je stvarno grozno:  naizmenično sam se smejao, pokušavao da se zaustavim, lizao je i opet se smejao, pravo u nju! Možete zamisliti kako se to završilo - ne dobro za mene. - Luka (29)

- Kad sam se prvi put upustio u oralni seks, nisam imao pojma šta da radim pa sam se rukovodio savetima svojih prijatelja koji su, kao i ja, tek tad izašli iz tinejdžerskih godina: jezikom ispisuješ slova abecede, tvrdili su, i to ti je to. Došao sam do slova j kad mi je devojka rekala "Dosta više". Nikad je više nisam video i nikad više nisam slušao savete svojih drugara u vezi seksa. - Marko (30)

- Bio sam sa devojkom u kafiću i otišli smo kod nje, a svuda su bili razbacani DVD-i one serije "Izgubljeni". Malo pre nego što smo počeli da imamo seks, ona me je pitala da li hoću da gledam seriju. "Pa naravno", kažem ja i nekoliko minuta kasnije uhvatim sebe kako sa jezikom u njoj buljim u neku napetu epizodu. Da u zemlju propadneš. - Miroslav (32)

- Kad sam počeo da izlazim sa svojom prvom devojkom, znao sam da je jako važno da joj pružim oralni seks. S vremenom smo postali intimniji i zaključio sam da je to taj trenutak. Počeo sam da joj ljubim bedra, a onda sam odjednom osetio užasno neprijatan miris i što sam se niže spuštao, bilo je sve gore - tako intenzivno da nisam mogao da se prisilim na oralni odnos. Budući da mi je to bilo prvo iskustvo, mislio sam da su sve devojke takve i tek posle sam shvatio da se radilo o ozbiljnom manjku lične higijene. - Danko (27)

- Jedne večeri s novom devojkom, stvari su se razvijale baš kako treba i počeo sam da je ližem i ljubim tamo dole, kad ona kaže: "Čekaj malo!". Ja sam se malo odmakao, a ona je prešla prstima između nogu, prinela ih nosu, pomirisala i rekla: "Hmm … pa u redu je." E, smrzao sam se i samo sam rekao: "Ne, nije u redu!" Celo veče je propalo, a ni od veze nije bilo ništa. -  Stjepan (34)


(Telegraf.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA