Engleski sudija: Šimunićev dres iskoristio sam za pranje auta!

Sudija Grejem Pol, koji je postao poznat po tome što je Hrvatu dao tri žuta kartona na SP 2006. godine, dao je zanimljivu izjavu o poklonu koji je dobio od Šimunića

  • 5

Josip Šimunić je ovih dana baš u žiži interesovanja! Posle definitivne odluke FIFE da Hrvatu zabrani učešće na Svestkom prvenstvu zbog ustaškog pokliča i bivši engleski sudija Grejem Pol je u negativnom kontekstu pomenuo štopera.

Pol, koji će ostati upamćen po tome što je Šimuniću pokazao tri žuta kartona, istakao je da će taj meč Hrvatske i Australije ostati u antologijskom sećanju i dodao šta je učinio sa dresa koji mu je Hrvat poslao.

- Utakmica je bila puna tenzija jer su obe selekcije bile u igri za nokaut fazu. Bio sam zadovoljan načinom na koji se sve odvijalo. Igra se razbuktala kada su Australijanci izjednačili na 2:2. Tik pre nadoknade vremena isključio sam Breta Emertona, a Šimuniću pokazao drugi žuti karton, i upisao ga, kako je ranije objasnio, u pogrešnu  kolonu. Trebalo mi je 20 minuta da shvatim grešku - rekao je Pol i dodao:

- Šimunić mi je preko jednog hrvatskog sudije poslao svoj dres s potpisom. Nije bilo nikakve poruke. Mogao je barem nešto napisati. Kako bilo, dres mi je odlično poslužio za pranje automobila.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SC

    15. maj 2014 | 12:15

    Mnogo mi je drago sto Simunic ne ide na SP. Srvarno je govno od coveka. Setite se prvo sta je uradio Sulejmaniju, mogao jebdabmu upropasti celu karijeru, potom one ustaske pesme, stvarno nemam reci. Sad je stvarno za dom spreman...

  • Srbija

    15. maj 2014 | 12:02

    Bravo sudija hahahahaha

  • to sam ja

    15. maj 2014 | 12:24

    Super sudac tri žuta kartona a dres sta napravio s njim nije bitno bitno je da kad ga vidis sjetiš se kako si profesionalno odradio tekmu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA