UMOBOLNICI: Navijači Marseja obesili izdajnika Valbuenu! (VIDEO)

Utakmica na Velodromu bila prekinuta na dvadesetak minuta zbog "artiljerijskog" napada navijača na bivšeg omiljenog igrača

  • 5

Navijačka ludost zaista ne poznaje granice. 

U to su nas uverile i vatrene pristalice Olimpika iz Marseja, koje su bile u centru pažnje tokom derbija francuskog prvenstva odigranom na Velodromu između tog kluba i Liona, zbog performansa o kome priča čitava Evropa.

>>> Huligani Marseja lomili po Groningenu! (VIDEO)

Naime, fanovi Olimpika su priredile dobrodošlicu svom bivšem igraču Matjuu Valbueni, sada igraču Liona, da će je ovaj pamtiti do kraja života.

Meč je imao "vatrenu" uvertiru sa improvizovanim vešalima na kojima je visila lutka sa likom Valbuene i porukom "Pravi Marsejisti igraju samo za Olimpik, ti si običan izdajnik".

OM-OL, un match sous tensions... pic.twitter.com/ZOYPkPLfMw

Glavni sudija meča je morao da prekine utakmicu sredinom drugog poluvremena, pošto je ka "izdajniku" poleteo pravi plotun tvrdih predmeta dok je izvodio korner: od flaša, palica do petardi. Tek kada su policija i redari obezbedili deo terena blizu najvatrenijih pristalica Marseja, meč je nastavljen.

Razlog neprijateljstva navijača Olimpika prema Valbueni je njegova odluka da pre godinu dana, posle osam sezona u tom klubu, pređe u Rusiju, odakle se posle smao jedne sezone vratio u domovinu, ali u redove drugog Olimpika, iz Liona.

Burna utakmica na Velodromu na kraju je završena rezultatom 1:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    21. septembar 2015 | 10:11

    Platini se ne oglasava. Naravno. gde covek da udari na Francusku, ne ide.

  • Levu

    21. septembar 2015 | 10:06

    U svetu LUDACKOG huliganizma sasvim orginalna koreografija...

  • DS

    21. septembar 2015 | 11:03

    Svako ima svog mustafu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA