Nasri: "Nikada nisam blatio Arsenal"

Francuski fudbaler, koji je prošlog leta prešao iz londonskog tima u Mančester siti, objavio na Tviteru da nikada i nije dao intervju TV kanalu TF1

  • 0

Fudbaler novog engleskog prvaka Mančester sitija Francuz Samir Nasri (24) demantovao je na Tviteru da je ikada dao intervju francuskom nacionalnom TV kanalu TF1, a kamoli da je u njemu blatio Arsenal, iz kojeg je prošlog leta prešao među „građane“.

– Tek što sam video moj navodni intervju. Izvinjavam se navijačima Arsenala. Nikada nisam govorio ružno o mom bivšem klubu. Nisam dao nikakav intervju TF1 – objasnio je Nasri, koga je londonski tim optuživao da je otišao jureći za parama.

Ovaj fudbaler je u, ispostavlja se, lažnom intervjuu izjavio sledeće:

– Nadam se da u Arsenalu vide moju zlatnu medalju. Pritom oni sami ne mogu ništa da osvoje već nekoliko godina. Neka se njegovi navijači raduju trećem mestu, a ja ću da nastavim da osvajam trofeje. Nije tačno da sam u Mančester siti otišao zbog para. Mogao sam da ostanem u Arsenalu i da nedeljno primam dobar novac, ali sam izabrao da odem u klub koji ima veće pretenzije. Moj izbor je, vidi se, bio ispravan.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA