≫ 

Brutalno iskreni hrvatski stilista prozvao Ronalda, pa je izabrao srpskog fudbalera koji najbolje izgleda!

- Ako neko smatra da će zarađivati posle karijere tako što će biti modna ikona, onda uredu. Tako je radio Bekam. Sad i Ronaldo, videli smo da on ima i sto svojih brendova, svi su seljački jedan do drugog - poručio je naš sagovornik

  • 7

Najbolji fudbaleri sveta odavno nisu više samo fudbaleri. Unosni ugovori sa klubovima i umeće na terenu donose saradnju sa sponzorima, pa i pokretanje sopstvenih brendova.

S obirom na novac koji se vrti oko njihovog sporta, njihova popularnost je daleko veća od ostalih sportista, pa su ujedno i najzanimljiviji široj svetskoj javnosti. Zato ni ne čudi što svi obraćaju pažnju na to kako se fudbaleri oblače, kakav stil "furaju", da li preteruju sa pojedinim detaljima koje su vrlo često diskutabilni za ukuse "normalnih" ljudi.

Upitali smo stilistu iz Hrvatske, Borisa Banovića, kako se snalaze fudbaleri koji u datom momentu još nemaju novca da angažuju stiliste.

- Za početak, da se posavetuju sa devojkom. I shvate da li žele da budu sportisti ili nešto drugo - rekao je Banović za Telegraf, koji je o ovoj temi govorio na nedavno završenom "Football Festu".

>>> Žena hrvatskog fudbalera: Za pomoć sam prvo zvala srpske fudbalere, pa naše

Modni stil je stvar koja može lako da se popravi kod fudbalera, ali životni...

- Ja smatram da kad si sportista i nemaš dugu karijeru, moraš da budeš ozbiljan, i posvetiš se tome da dobro zaradiš i da se baciš i na druge poslove. Tako da, ako neko smatra da će zarađivati posle karijere tako što će biti modna ikona, onda uredu. Tako je radio Bekam. Sad i Ronaldo, videli smo da on ima i sto svojih brendova, svi su seljački jedan do drugog. Sve je to isprazno, ali će verovatno kad prestane da se bavi time - prilično otvoreno kritikuje Banović.

Foto: Promo Foto: Promo

Mnoge velike zvezde su posvećene humanitarnom radu, ali to ne znači da su "sveci", smatra naš sagovornik.

- Svi bogataši ulažu u humanitarne svrhe, jer imaju i između ostalog poreske olakšice. Nije baš da zbog toga mora da budu na pijedestalu jer su pomogli nekom detetu. Mislim da moraju da pomažu mnogo više, jer i imaju mnogo više para. Taj novac ne troše kako bi trebalo, nego na gluposti, odeću, glupe i brze automobile, i na devojke - rekao Banović je i na kraju zaključio:

- Svi ti veliki sportisti su idoli veliki, oni moraju da budu edukatori. A to niko ne radi, nego gledamo kako se okolo švalerišu. Znači život koji ustvari, nije uredu.

Banović je pomenuo Zvonimira Bobana kao pozitivan primer, a na pitanje da nam imenuje najbolje "skockanog" srpskog fudbalera, izabrao je Dušana Tadića.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević
Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević
Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

A photo posted by Dusan Tadic (@dusan_tadic11) on

Da li ste saglasni s njim? Pogledajte stajlinge i ostlaih naših fudbalera.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sm

    8. novembar 2016 | 22:30

    Nemački fudbaleri imaju i stila i kulture, očito da gospodin nije upoznat sa tim. Skandali skoro nula, angažovanost i skromnost pet plus.

  • Putin R.S

    8. novembar 2016 | 20:23

    Bravo. Covek je 100% u pravu.

  • tt

    8. novembar 2016 | 20:36

    Tadic dsquared lagano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA