Mekgregor otkrio zašto je držao ruke iza leđa tokom borbe s Alvarezom: Niko nije očekivao ovakvo objašnjenje (VIDEO)

Irac je tokom borbe na trenutak zastao od napada i delovalo je da se podsmeva protivniku

  • 7

Konor Mekgregor je na UFC 205 ušao u istoriju MMA sporta, pošto je postao prvi borac koji je istovremeno držao dva šampionska pojasa. Irac je prikazao sjajnu borbu, hirurški preciznim i snažnim udarcima tri puta je bacao Alvareza na pod u prvoj rundi, da bi ga u drugoj i nokautirao posle serije udaraca u glavu.

>>> Mekgregor saopštio neverovatne vesti posle trijumfa na UFC 205!

>>> Mekgregor nokautirao Alvareza i ušao u istoriju UFC-a! (FOTO) (VIDEO)

Zanimljiv momenat viđen je u jednom delu borbe, kada je Mekgregor stavio ruke iza leđa, pa je ceo Medison Skver Garden, kao i oni koji su gledali borbu, pomislili da se u svom prepoznatljivom stilu šali i provocira protivnika.

Međutim, dvostruki UFC šampion u dve kategirije je posle borbe objasnio svoj postupak. Zapravo, on to nije radio da bi provocirao Alvareza.

- To mi je postala jedna od navika tokom priprema za borbu sa Alvarezom, jer sam desnu ruku povredio tokom prethodne borbe sa Nejtom Diazom. Zbog toga sam često na treninzima stavljao ruke pozadi, a onda pokušavao da napadam nogama. Kada prođete kroz sve te udarce i modrice, nekada može da bude bolno. Ako mi jedna ruka ili noga bude van akcije, onda moram da koristim drugi način za napad - objasnio je Irac.

Pogledajte kako je Mekgregor objasnio svoj postupak sa rukama iza leđa na 4.00 u snimku konferencije posle borbe.

Pogledajte i snimak cele borbe, gde možete da primetite da je brzo posle Mekgregorovog poteza sa rukama iza leđa pao i nokaut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    14. novembar 2016 | 12:29

    Ovo je sramota za ljudski rod, da postoje ovakve krvnicke borbe, i da se od jedne zveri u ljudskom obliku pravi heroj, i jos da usput zaradjuje na krvi!?

  • yama

    14. novembar 2016 | 13:58

    Saša, znati boriti se je umetnost, njih niko ne tera da se bore tamo, to je njihov izbor, oni se tim bave.

  • Stefan Alavanja

    14. novembar 2016 | 15:22

    ja bi ga pobedio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA