Lionel Mesi je spreman za ozbiljan rat sa FIFA, ništa od izvinjenja!

Neće Mesi da popusti

  • 4

Postoji velika mogućnost da naredni Mundijal prođe bez Lionela Mesija, koji je dobio četiri meča kazne zbog psovanja sudije na utakmici sa Čileom.

Mesijevu kaznu već je iskoristila Bolivija za pobedu od 2:0, a Mesi će propustiti nimalo naivne utakmice sa Urugvajem, Venecuelom i Peruom.

Kako prenose argentinski mediji, fudbalska federacija ove zemlje i Leo su spremni i za žalbu u Cirihu 4. maja.

Naime, AFA ima plan da pokaže kako Mesijeva rečenica nije imala uvredljivu namenu, i to tako što će se pustiti još jedan snimak na kome Leo izgovara ovo isto dok podiže jedan trofej sa Barselonom!

La Nasion se nada da će Mesiju kazna biti ublažena na dva meča, a prvi čovek saveza Klaudio Tapija rekao je da Mesi ne želi da sagne glavu pred FIFA, već da je spreman za veliku borbu kako bi mogao da pomogne timu i da ne želi da se izvini za psovke.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosare

    16. april 2017 | 14:42

    Ja opsovo u prazno na utakmicu posle mog promasaja i sudija izvadi crveni....kaznili me 2 utakmice iako ide obicno 4 za nesportsko ponasanje.....neka nova pravila... Posle sam igrao mali fudbal sa tim sudijom...boli ga butina nesto jedva ide...

  • D

    16. april 2017 | 13:35

    Cist dokaz koliko je Argentina 0 bez njega. On igra pobedjuju, ne igra izgube 2:0 od "sile" kao sto je Bolivija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA