Srbija stvara nove Prlainoviće i Filipoviće: Besplatna škola vaterpola za decu od 7 do 15 godina na Adi tokom celog leta!

Od 10. jula, pa sve do završetka sezone kupanja na ''Beogradskom moru'', deci od 7 do 15 godina će biti omogućeno da potpuno besplatno nauče vaterpolo veštine od strane licenciranih trenera

  • 5
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Srpski vaterpolisti godinama dominiraju i osvajaju zlato na kojem god se takmičenju pojave. Filipović, Prlainović, Pijetlović, Aleksić, Mandić... i ostali delfini nemaju premca u svetu, a već sada se misli i na budućnost i stvaranje novih Filipovića, Prlainovića, Mandića... koji će harati vaterpolo svetom kao što to oni rade.

Tim povodom, uorganizaciji novoformiranog VK Košutnjak, a u saradnji sa Adom Ciganlijom, od 10. jula počinje besplatna škola vaterpola za decu uzrasta od 7 do 15 godina, svakog radnog dana na Adi od 9 časova. Cilj ovoga je promocija vaterpola kao najtrofejnijeg sporta u Srbiji, a sa decom će raditi licencirani treneri. Besplatna škola će deci biti omogućena do zatvaranja sezone kupanja.

Neposredno pre toga, u sklopu promocije vaterpola i sporta, na bazeni kod tornja na Adi Ciganliji će se održati i revijalni vaterpolo turnir koji će se igrati od 7. do 9. jula, sa početkom od 17 časova.

Na turniru će učestovati timovi VK Košiutnjak, VK Singidunum, VK TENT Obrenovac, kao i reprezentacija Indonezije.

Foto: Promo Foto: Promo

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA