TRANSFERI: Matić ostvaruje san, Marez na pragu Rome, Totenhem i Arsenal u ratu oko novog Mbapea!

Vikend je doneo nekoliko zanimljivosti, uz završetak sage "Nemanja Matić"

  • 0

Kroz pravu agoniju je prolazio Nemanja Matić dok nije dočekao zeleno svetlo Čelsija za transfer.

Preostale su samo formalnosti za reprezentativca Srbije, koji je obeležio dan.

Nije bilo velikih transfera, mnogi su se potrudili da produže vernost važnih igrača, a na Ostrvu se zakuvalo jer se pojedini klubovi bore za potpis istog igrača.

Arsenal i Totenhem trаže naslendika Kilijana Mbapea, a Roma je najbliža velikom transferu, pošto čeka Rijada Mareza.

Foto: AP/Tanjug

TRANSFERI KOJI SU OBELEŽILI 29. DAN PRELAZNOG ROKA:

- Nekadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović vodiće letonsku Rigu, koja ga je predstavila kao "specijalca sa zavidnim renomeom".

- Nemanja Matić je konačno ispunio davnašnju želju da obuče dres Mančester junajteda, što je potvrdila i jedna fotografija koja je procurela. Čeka se samo da Junajted proda Felainija i uz jedan dodatak taj novac uloži na ime transfera Čelsiju.

- Bešktaš za koji igra i naš Duško tošić pojačao se Džermejnom Lensom. Preostale su samo formalnosti, Holanđanin će potpisati trogodišnji ugovor čim padne poslednji dogovor sa Sanderlendom.

- I Filip Đuričić je imao zanimljivosti u timu Sampdorije, pošto je Lukas Toreira produžio ugovor do 2022. godine, što je rastužilo Inter, Milan, Romu i Sevilju.

- Darmštad je doveo igrača američkog Sijetla Joevina Džonsa, 25-godišnjaka iz Trinidada. Ipak, ugovor je postignut tako da on dođe u januaru naredne godine.

- Produžetak ugovora viđen je u Majorci, gde je Fernando Kano obećao vernost do 2020.

Foto: Tanjug/AP

TRAČEVI I NAJAVE TRANSFERA KOJI SU OBELEŽILI 29. DAN PRELAZNOG ROKA:

- Pep Gvardiola spreman je da se odrekne Kelečija Ihenača, a prva opcija za taj transfer je Lester. On je čak i izjavom sugerisao da je Lester prva opcija, a transfer bi mogao da donese Sitiju 20 miliona evra.

- Totenhem i Arsenal ratuju za potpis Jana Karamou, 19-godišnjeg igrača Kaena koga već vide kao novog Kilijana Mbapea. On ima samo 12 meseci do kraja ugovora u Kaenu, a klub ga ceni na devet miliona funti.

- Inter neće tek tako da pusti Ivana Perišića, pošto Italijani žele da izvuku što je veću sumu moguće od Mančester junajteda. Teško je naći se na sredini, do sada je Inter tražio više od 5o miliona evra, Junajted je nudio između 40 i 45, ali će prema novim informacijama izdvojiti 53 miliona evra.

Foto: AP/Tanjug

- Ros Barkli i dalje ne zna gde bi mogao da ode, čak se šest klubova bori za njegov dolazak. Tu su Mančester siti, Junajted, Totenhem, Čelsi, Arsenal i Vest Hem, ali Everton ne popušta kada je u pitanju suma od 50 miliona evra.

- Lester i dalje ne zna šta će sa Rijadom Marezom, prodaja je najrealnija opcija, a Roma je poslala ponudu od 35 miliona evra uz pet miliona na ime bonusa, čeka se odgovor Lisica.

- Leon Gorecka je negirao da je postignut dogovor sa Bajernom i da će se preseliti u ovaj klub 2018. godine. Igrač Šalkea je za Bild rekao da je to "budalaština".

- Kiran Gibs je želja Votforda, a ako se preseli u ovaj klub, moraće da se navikne na mnogo niža primanja nego što je imao u Arsenalu.

- Potpuno neočekivano, Vest Bromvič je poslao ponudu Barseloni za Tomasa Vermelena, koji je napustio Kamp Nou 2014. ali su ga mučile povrede. On ima još dve godine ugovora ali interesuje se i Kristal Palas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA