Amaterizam u NBA: Pola patike mu bilo u autu, sudije priznale koš za pobedu (VIDEO)

Nijse toliko sporno što arbitri nisu videli gaženje linije Adetokumba, ali jeste to što nisu insistirali na gledanju snimka

  • 3

Još jedna sudijska odluka uzburkala je strasti u NBA ligi posle nekih spornih momenata u finišu trilera između Bostona i Hjustona.

Napeto je ovoga puta bilo u Oklahomi, gde je Milvoki, zaista spektakularnim zakucavanjem Janisa Adetokumba, savladao Tander rezultatom 97:95, ali nije to bio regularan poen.

Grčki atleta je prilikom prodora očigledno, gotovo sa pola patike, nagazio čeonu liniju, obrušio se na obruč i "prikucao" u lice Raselu Vestbruku, no sudije nisu videle (ne)sporan trenutak - ni u prvi mah, a ni na ponovljenom snimku, jer ga nisu ni tražile?!

Čudi kako situacija poput ove, koja se desila u najdelikatnijem delu meča, nije pregledana na snimku, iako je na Janisov "prestup" ukazivalo pola hale videvši reprizu akcije na centralnom ekranu Arene.

Uzalud su bili povici i negodovanja navijača, arbitri su pustili da se igra nastavi, Oklahoma je imala tek dve sekunde da izvede akciju koja se završila nepreciznim dalekometnim šutem Vestburka preko čitavog terena.

Pogledajte i sami ovaj previd i veliku grešku sudija na štetu domaćeg tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    30. decembar 2017 | 17:03

    Kod nas je Drobnjak dao iz auta za pobedu Partizana protiv Zvezde. Samo sto je to bila normalna kradja u to vreme.

  • ReNo

    30. decembar 2017 | 18:09

    Ma kakav amaterizam,to se zove "boli nas uvo" da dosudimo,utakmica jedna od 82 i ko ce se opterecivati ovakvim "banalnostima"

  • Неон.30 12 2017

    30. decembar 2017 | 16:58

    То се зове демократија није превиде него намерно пустио то су Јенко показују свету њихово лудило.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA