Stigao novi levi bek u Partizan: Sada ih je trojica

Slobodan Urošević poslednji u nizu igrača koji će konkurisati za mesto kraj leve aut-linije, gde crno-beli imaju još Antonova i Miletića

  • 9

Dosadašnji fudbaler Napretka Slobodan Urošević potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i zvanično postao prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.

>>> Krenula rekonstrukcija Partizanove odbrane: Stiže levi bek iz Superlige

Urošević ima 23 godine, igra na poziciji levog beka, bio je član omladinske selekcije Srbije koja je postala prvak Evrope u Litvaniji 2013. godine, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 72.

- Znam gde sam došao i zbog čega. Zahvaljujem se ljudima koji su mi omogućili korak dalje u karijeri. Hvala i bivšem klubu. Čim smo stupili u kontakt za 10 minuta smo se dogovorili. Uvek sam išao stepenik po stepenik i smatram da je dolazak u Partizan korak napred u karijeri. Utakmicom protiv Partizana u jesenjem delu sam skrenuo pažnju na sebe i nije mi krivo što sam odigrao dobro protiv crno-belih - rekao je Urošević na zvaničnoj promociji na stadionu u Humskoj.

Urošević će pojačati konkurenciju u ekipi na mestu levog beka na kojoj Partizan već ima dva rešenja, Antonova i Miletića, dok je još jedan igrač koji pokriva taj deo terena, El Munir, nedavno raskinuo saradnju sa šampionom Srbije.

Fudbaleri Partizana u petak će se okupiti u "Zemunelu" i zvanično početi pripreme za prolećni deo sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ckalja

    11. januar 2018 | 14:40

    Varas se sine, to je korak nazad, a ne napred. Napred je na drugu stranu buahaha :D

  • Super

    11. januar 2018 | 17:26

    Dovesti jos dvojicu na toj poziciji i to je to

  • BEBA

    11. januar 2018 | 14:25

    Realno Miletic mnogo tanak igrac . Mnogo vise sam ocekivala od njega !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA