≫ 

Kad vas pritera, brišite zadnjice sa Ronaldom: U Napulju "planuli" toalet papiri sa likom nove zvezde Juventusa (FOTO)

Ovi "tematski" toalet papiri su, kažu, postali hit na jugu

  • 5

Ko se ovih dana zatekne na vrelim napuljskim ulicama, a pritera ga usput, pritom ne zna ni gde bi, ni sa čime bi, evo rešenja: toalet papiri, i to sa likom Kristijana Ronalda bi dobro došli za brzo nuždenje u nekoj od lokalnih kafeterija pod uslovom da zarad bakteriološke sigurnosti ne koristite ugostiteljske ubruse.

>>> Nije Kiki cicija: Kristijano Ronaldo ostavio pozamašan bakšiš u grčkom hotelu pred odlazak u Juve!

Da, baš ovom marketinškom triku pribegli su lokalni prodavci, i ubiće dve muve jednim udarcem: sem toga što će sebi sabrati dodatni profit samo zarad transfera "nekog tamo" fudbalera, jer su ga i oni mudro iskoristili, usput će obradovati armiju navijača Napolija - najvećeg rivala Juventusa u poslednjim trkama za "skudeto".

Pogledajte i samo kao izgledaju toalet papiri sa Ronaldovim likom, koji su, kažu, planuli u Napulju i okolini ovih dana.

Može biti da u Napulju na ovaj način izražavaju i frustaraciju zbog transfera Ronalda u Juventusa jer će Napolitancima u narednim sezonama biti još teže da se konačno domognu titule.

U svakom slučaju, neće samo u Torinu profitirati od dolaska Portugalca, i na jugu ima onih koji razmišljaju tržišno i gledaju da popune lični budžet.

Foto: Profimedia

VIDEO: Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    20. jul 2018 | 18:02

    Ako Ronaldov tim advokata pokuca na njihova vrata njegov transfer u Juventus će se drastično uvećati tako da ne znam koliko im je to pametno bilo 😂

  • Ja

    20. jul 2018 | 17:15

    E, ta vam je dobra 😂💪💪

  • Dr.

    20. jul 2018 | 16:38

    Ronaldo - tariguz ! Hahaha !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA