NAVIJAČKA LUDOST: U Moskvi pucali na fudbalere Dinama

Navijači iz najtvrđeg jezgra frakcije moskovskog Dinama na fudbalere su pucali iz pušaka koje se pune "pejnt bol" mecima, razlog - očajne partije njihovih ljubimaca

  • 0

Ludost najtvrđeg jezgra navijača moskovskog Dinama nema kraja. Posle verbalnih pretnji i prekidanja treninga ljubimaca, oni su igrače sa poslednjeg treninga ispratili pucajući u njih! Oni su na fudbalere pucali iz pušaka koje se pune "pejnt bol" mecima, a razlog je opet isti - očajne partije iz sezone u sezonu svojih ljubimaca.

Vezni igrač Moskovljana Alan Gatagov, koji je bio na meti, zapitao se da li fudbaleri treba da sa sobom vode lično obezbeđenje na treninge.

- Ne mogu da nađem prave reči kojima bih izrazio svoje ogorčenje. Mene su pogodili u glavu, a pogođeni su i mnogi moji saigrači - rekao je Gatagov.

Dvadesetjednogodišnji fudbaler je precizirao da je grupa navijača obučena u maskirne uniforme došla na trening i ispalila pravu kanonadu "pejnt bol" metaka na igrače i rukovodstvo tima. Navodi se da su na teren bacani i flajeri na kojima su  napisane pretnje upućene stranim igračima da bolje igraju u nastavku takmičenja.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA