JAGOŠ VUKOVIĆ: Neću nazad u Zvezdu, dala me je za džak krompira!

Bivši fudbaler crveno - belih nema nameru da se vraća u matični klub

  • 4

Kada je holandski PSV objavio da neće produžiti ugovor sa Jagošem Vukovićem i da je srpski internacionalac slobodan u izboru nove sredine vrlo brzo su se pojavile spekulacije da bi nekadašnji mladi reprezentativac mogao da se vrati tamo gde je ponikao  - u Crvenu zvezdu.

Međutim, prema rečima Vukovića od toga neće biti ništa iako su na Marakani razmišljali o njegovom povratku.

- Niko me nije zvao sa ''Marakane''. Ali, i u slučaju da me zovu od toga nema ništa. Zvezda je mogla ranije da me ima, ali su me dali Radu za džak krompira. želim da idem u inostranstvo  -istakao je Vuković za Sportski žurnal

Podsetimo, mladi fudbaler je bio jedan od najtalentovanijih omladinaca Zvezde. Šansu je dobio dok je Valter Zenga bio trener, ali je po odlasku Italijana poslat na pozajmicu u Rad odakle se nije više ni vraćao. Sa Banjice je otišao 2009. godine u Holandiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    8. jun 2013 | 01:52

    Cuti ti si bar nesto dobio,ovi sad ni krompir ne mogu kupiti

  • nebojsa

    8. jun 2013 | 12:25

    Što bi voleo čovek da ga zove zvezda pa da ih on slatko odbije. Koliko je vredeo toliko je i dobio. Kad je toliko dobar što ne ostane u PSV, da neće možda u neki veći klub. Mnogo smo pametni kad odemo negde iz zemlje.

  • bobolino

    8. jun 2013 | 14:45

    Sad vredis dva dzaka. Nisi ti sinovac svestan ciji si dres nosio cim ti je krompir u glavi. Taj dres je svetinja !! Ne trebaju nam takvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA