ZAGONETKA ZA GOLMANA ŠTUTGARTA: Kako je lopta prošla tuda? (VIDEO)

Sven Ulrih loše procenio let lopte, krenuo da klekne i da je pokupi, a ona prošla pored njega i završila u mreži

  • 1

Video sam da lopta leti, a gde će da prođe nemam pojma! Verovatno je ovu rečenicu u sebi ponavljao čuvar mreže ŠtutgartaSven Ulrih, nakon gola koji je primio u 38. minutu i koji je doveo u vođstvo fudbalere Volfzburga, koji su na kraju osvojili sva tri boda.

Utakmicu Bundeslige, između "vukova" i "švaba" svakako je obeležio golman gostujuće ekipe, koji je na kraju krajeva i kumovao pobedi domaće ekipe. Krajem prvog poluvremena pri rezultatu 0:0, bio je slobodan udarac za Volfzburg koji je izveo Rodrigez. On je želeo da centrira, ali je nespretna intervencija Ulrajha, bolje reći pokušaj, doprineo tome da se švajcarski reprezentativac upiše u listu strelaca.

Čuvar mreže Štutgarta je jednostavno loše procenio let lopte, pošao je na prvu stativu i kleknuo da je pokupi, ali je ona pored njegove noge prošla u mrežu.

I kod trećeg pogotka "vukova" koji je postigao Ivan Perišić, nije baš najsrećnije reagovao, ali u njegovu odbranu ovde je učinio sve što je mogao, jer se našao oči u oči sa krilnim napadačem Hrvatske. Bacio se na pravu stranu, ali od siline udarca ona se odbila iza njega, a Hrvat je naleteo na nju i dao gol iz popravnog.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA