≫ 

Nervoza, problemi u odbrani, promašena bacanja, ali ima još da se igra: Đorđević mirno analizirao poraz od Rusije! (VIDEO)

Selektor Srbije analizirao poraz od Rusije na Eurobasketu

  • 3

Selektor Košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević analizirajući igru svog tima protiv Rusije istakao je da smo gubli koncentraciju u odbrani, te da smo dozvolili dosta skokova Rusima i poena od igrača koji nisu glavne poluge tima.

>>> Bogdanović ne paniči: U grupi imate pravo na poraz, tako da - ništa strašno (VIDEO)

- Na ovom takmičenju mnogo toga će se rešavati na jednu loptu. Na kraju smo došli do toga, posle jedne ne dobre igre. Bili smo nervozni, nismo bili disciplinovani ni u odbrani ni u napadu. Nema potrebe da se niko individualno opterećuje da mora sam da iznese.

>>> Oduševio nas je Turčin transparentom za Bogdana: Završio faks, našao posao, još da upoznam njega! (VIDEO)

- Tim je tu da svi iznesu koliko mogu. Sa Marjanovićem smo imali problema u odbrani, jer je Šved odličan da u napadu pronađe svoje saigrače ili da šutne. Sa druge srane sa Kuzmićem smo imali problema u napadu jer ga nije išlo, a odbrambeno smo uspevali da pariramo.

- Mnogo smo promašili slobodnih bacanja, a to se plaća. Mislim da smo u poslednjoj četvrtini promašili šest ili sedam sigurno i to je nešto što bi nam sigurno mnogo dalo da smo bili precizniji.

Pogledajte video sniman telefonom Motorola Moto Z 2 play

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Dragutin Stojmenović i Bojana Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA