≫ 

Bogdanović uzeo Muti pare: Pogodio devet bacanja zaredom, a sve je iznenadio kako je izveo deseto, i pogodio ga! (VIDEO)

Odlična atmosfera srpskih košarkaša na treningu pred duel sa Turskom

  • 4

Kao po običaju u srpskoj reprezentaciji za dobru atmosferu u timu zaduženi su Muta Nikolić i Bogdan Bogdanović. Pred duel sa Turskom (20 sati RTS) bilo je više nego zanimljivo.

>>> Lopte na Eurobasketu nisu toliko loše, još samo da pogodimo nešto! Duhovite opaske Đorđevića i Mačvana! (VIDEO)

>>> Srbi protiv Turaka u Istanbulu, od zlata do krađe: Gde su sudije koje je Duda nazvao najgorim koje je video u karijeri? (VIDEO)

Oni se stalno nešto takmiče, u šutu sa pola ili sa bacanja i to daje dodatnu draž celoj atmosferi u ekipi.

>>> Pričaj srpski da te turski košarkaš razume: Mlada smo ekipa, možemo da pobedimo sve pa i Srbiju! (VIDEO)

Ovoga puta Bogdan je šutirao slobodna bacanja, deset zaredom, a kao u inat Muti pogodio je devet i deseto je šutnuo levom rukom.

Na žalost uhvatili smo snimak tek od šestog bacanja, ali je dovoljno da se vidi da je Bogdan pobedio.

Pogledajte video sniman Motorola moto Z 2  play telefonom

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa Bojana Mekić i Dragutin Stojmenovič)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    4. septembar 2017 | 13:31

    zato na utakmici zna da promasi 9 zaredom kao protiv ameriku u finalu za 3 poena.0 od 9.samo se seta oko linije za 3 poena i ceka kada ce da sutne,to mu je sva kosarka ,ufurao se da je veliki suter a postotak nikakav

  • Realno

    4. septembar 2017 | 16:00

    Dzaba sto pogadja na treningu kad promasuje svaki put kad je bitna utakmica. I protiv Rusa je sutirao slobodna bacanja 4 od 8, bek suter??? A da ne ne polemisemo o tome sto je na svakom velikom takmicenju polufinala i finala sititao trojke 1-15 ili 0-15...Dobar je momak, dobar igrac, ali je precenjen, jednostavno nije vrhunska klasa i nema srce za velikog igraca. Generalno, nemamo nijednog pravog sutera i ekipi, Marjanovic kao centar bolje izvodi sl. bacanja od svih nasih bekova i krila. Igramo borbeno, dobro odbranu, ali nemamo vodju jer nema Tea, Bjelice, Jokica...U svakom slucaju, hvala im za sve jer se bore koliko mogu i daju sve od sebe, i to je dovoljno.

  • dudule

    4. septembar 2017 | 13:11

    na treningu moze pogoditi i sto bacanja za redom ali zato kad se mec lomi vidili smo kako pogadja, pogubi se ne zna gdje se nalazi..nikad nece biti igrac odluke kao DJordjevic..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA