Kakve su kvote za osvajanje Eurobasketa posle grupne faze? Na Srbiju još veća i pored 1. mesta, na Špance brutalno pala! (FOTO)

Bukmejkeri su korigovali svoje kvote pred nokaut fazu Evropskog prvenstva u košarci

  • 5
Foto: fiba.basketball

Posle grupne faze Eurobasketa kladionice su korigovale svoje kvote kada su u pitanju favoriti za osvajanje titule. Kvota na Srbiju je dodatno pala, iako je naš tim osvojio prvo mesto u grupi D i igrao je sasvim dobro, izuzev meča sa Rusijom u kome su doživeli jedini poraz.

>>> ŠTA NAS ČEKA PROTIV MAĐARA? Dvojica košarkaša drže tim, ako njih zaustavimo zgazićemo ih kao pre 9 godina!

Španci su ubedljivo osvojili prvo mesto, i uglavnom su bili surovi protiv rivala, koje su pobeđivali i sa više od 30 razlike, pa je to uticalo na bukmejkere da dodatno smanje kvotu na Crvenu furiju.

Kvota na Srbiju pre početka Eurobasketa, kada još nije bilo nekih otkaza zbog povreda, prvobitno je bila 4,5. Ipak, posle otkaza Miloša Teodosića, pala je na 8 i toliko je bila kada je turnir počeo.

Sada, nakon nokaut faze, kvota na Orlove je još manja i iznosi okruglo 9.

>>> Šok za Špance: NBA klub zabranio zvezdi Furije da igra u nokaut fazi Eurobasketa! (VIDEO)

Kvota da Španija osvaja titulu pala je sa 2,5 na 1.57. Najveći skok kvote je na Francusku, koja je pre početka prvenstva označena kao drugi favorit. Ipak, posle bledih partija u grupi, gde su završili na 3. mestu, kvota na njih je sa 4,5 skočila na 16.

Foto: fiba.basketball

Treći favorit za osvajanje Eurobasketa su Litvanci, na koje je kvota oko 10.

Kvota na Slovence, koji su sjajno odigrali grupnu fazu, u zavisnosti od kladionice, kreće se od 10 do 15. Na Hrvate je raspon kvote od 14 do 20, dok se najmanje šanse daju upravo rivalu Srbije u osmini finala - Mađarima, na koje je kvota od 500 pa čak i do 1000.

Pogledajte i kako izgledaju sve kvote:

Printskrin: oddschecker.com

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA