≫ 

STOŠIĆ DOBIO RIVALA: Moćni Poljak stiže na borbu godine (FOTO)

Tomas Červinski će ''na crtu'' našem borcu krajem septembra

  • 2

Zvanični protivnik Darka Stošića (MMA) na prvom profesionalnom turniru COLLISION FIGHTING LEAGUE je poljski borac Tomaš Červinski (MMA).

Njegov protivnik Tomas Červinski je iskusan i veoma nezgodan borac ali po meri šampiona kao što je naš Darko.

Červisnki nema pozitivan skor (9 pobeda i 14 poraza), jer je poznat kao borac koji ne bira mečeve i protivnike. Snimke njegovih mečeva po K1 pravilima sa Superkombata na Jutjubu je gledalo više od dva miliona ljudi.

Poljak je dosta viši i čak 20 kilograma teži od našeg šampiona tako da se očekuje teška i neizvesna borba.

Foto: Promo

Sa druge strane, našem najboljem MMA boracu i šampionu Darku Stošiću ovo će biti prvi meč od februara ove godine kada je odbranio titulu šampiona u FFC.

Prvi profesionalni turnir COLLISION FIGHTING LEAGUE odrżaće se 30. 09. 2017. u Hali Aleksandar Nikolić (Pionir) u Beogradu. Karte će se uskoro naći u pretprodaji na blagajnama Pionira, a moći će i da se naruče putem znaničnog sajta CFL www.cfl.rs.

U glavnom delu večeri organizovaće se osam borbi, pet po K-1 i tri po MMA pravilima, između naših boraca i boraca iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA