UFC legenda brutalno nokautirana pred svojim navijačima u 1. rundi: Nekoliko minuta su ga vraćali iz nesvesti (VIDEO)

Derek Brunson slavio protiv Liota Mačide na UFC Fight Night 119 u Sao Paolu

  • 0

Brazilska UFC legenda Lioto Mačida brutalno je poražen pred svojim navijačima u Sao Paolu na UFC Fight Night 119. Nokautirao ga je Derek Branson u 1. rundi, a Mačidu su nekoliko minuta morali da vraćaju iz nokdauna posle silovitih udaraca snažnog Amerikanca.

>>> Ruski kikbokser poludeo posle poraza: Udario protivnika, pa preskočio ring i počeo da juri navijača po tribinama zbog prozivke (VIDEO)

Mačida se vratio u oktagon posle gotovo dve i po godine pauze, ali njegov povratak je prošao neslavno, jer nije izdržao ni jednu rundu od planiranih pet.

Posle jednog razornog krošea Bransona, Mačida je bio vidno uzdrman i tu je već bilo jasno da gubi borbu. Pao je na pod, a nakon nekoliko udaraca u glavu ostao je da leži nokautiran i sudija je morao da ga spasi prekidom borbe.

Branson je slavio pred Brazilcima, a miljenik navijača je bio u nesvesti i morali su nekoliko minuta da ga vraćaju posle nokauta. Na kraju je i Branson prišao da se uveri da je njegov rival dobro.

Amerikancu je ovo bila 18. pobeda u UFC-u a ima i 5 poraza, dok je Mačidi ovo bio 8. poraz, i to treći uzastopni, pa je pitanje da li će veteran UFC-a i dalje biti aktivan u najjačoj MMA promociji.

Pogledajte nokaut:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA