Sprema se borba godine, Nurmagomedov hoće da prebije Konora: Habib je Ircu postavio samo jedan uslov!

Da li je vreme za borbu godine?

  • 2

Konor Mekgregor nije se borio u UFC od kraja 2016. godine kada je uzeo pojas lake kategorije Alvarezu, to mu je oduzeto krajem aprila, kada je prvak postao Habib Nurmagomedov.

On je savladao ALa Jakintu na UFC 223, ali Irac u međuvremenu nije mario previše za sve ovo jer je zaradio vrtoglavih 100 miliona dolara bokserskim duelom sa Flojdom Mejvederom.

Trenutno je Nurmagomedov na besprekornih 26-0 i poručio je da ga nije briga protiv koga će se boriti.

- Mi iz ove oblasti smo predodređeni da budemo borci. To nam je u krvi jer smo se vekovima borili na ovim prostorima. Deca od malih nogu počinju da se biju s nekima njihovih godina, a ako odbiju to je sramota - naveo je borac iz Dagestana, ruske oblasti na obali Kaspijskog jezera.

Habib se rvao sa medvedima, odrastao je u Mahačkali, otac mu se bavio borilačkim sportom, a sada je došao do pregovora o borbi sa Konorom Mekgregorom.

- Pregovaramo, ali ako će sve to zajedno predugo trajati, onda ne želim tu borbu. Ako želi da se bori, onda možemo, u suprotnom neću previše čekati - jasan je Habib.

Podsećanja radi, Nurgamomedov je titulu osvojio pre dve nedelje, a prethodno je Mekgregor sa prijateljima napao autobus u kom se nalazio Dagestanac.

U tom napadu je povređeno nekoliko boraca i Irac mora 14. maja na sud zbog toga.

Već posle tog napada, Konor se suočio sa prvom prozivkom.

- Gde je Konor? Hoćeš da se tučeš sa autobusom? Ja hoću da se bijem sa pravim gangsterom - bila je Habibova poruka po preuzimanju pojasa.

MMA šampiona smo "nokautirali" pitanjima: Mekgregor ne bi imao šanse!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djo

    23. april 2018 | 13:01

    Ja stvarno obozavam ovog momka i svu srecu mu zelim ali protiv onog matorog Poljaka je bila smejurija. Kakv centar za ravnotezu, lik nijednom nije Darka krenuo da udara. U najmanju ruku je sve smesno izgledalo.

  • Rus

    25. april 2018 | 21:57

    Rus će ga ubiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA