Strahoviti udarci koji bi oborili i medveda: Golovkin patosirao protivnika u 2. rundi i oborio rekord (VIDEO) (FOTO)

Kazahstanac je izjednačio rekord Bernarda Hopkinsa po broju odbrana titula (20) nokautom u 2. rundi protiv Vanesa Martirosjana

  • 2

Genadij Golovkin brutalno je nokautirao izazivača Vanesa Martirosjana u svojoj 20. odbrani titule u srednjoj kategoriji. Kazahstanac je bukvalno demolirao rivala i izjednačio rekord legendarnog Bernarda Hopkinsa po broju odbrana titula.

Izazivač iz Jermenije koji ima američki pasoš nije izdržao ni dve runde sa GGG-om, koji ga je patosirao posle minut i 53 sekunde druge runde i tu je bio kraj.

Genadij Golovkin nokautira Vanesa Martirosjana; Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Serijom strahovitih udaraca, krošeima i direktima, bilo je jasno da Martirosjan nema šta da traži i da je pitanje trenutka kada će pasti. Bio je na konopcima i stoički je izdržavao udarce koje bi i medveda oborile, ali je posle strahovitog levog krošea, potom i desnog direktora, nokautiran.

Golovkin je došao do svoje 38. pobede u karijeri, a ima i jedan nerešen ishod iz kontroverzne borbe protiv Kanela Alvareza, za koju svi ljubitelji boksa i stručnjaci smatraju da mu je oteta pobeda.

Pogledajte kako je mokautirao Martirosjana u 2. rundi:

Pogledajte i kako je izgledala dominacija u fotografijama:

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tru tu

    6. maj 2018 | 13:30

    Auuu al ga iznabado.

  • stvarno?

    20. maj 2018 | 16:05

    da chovek ne poveruje. o golovkinu se ne zna mnogo ali je chovek u ringu neumoljiv. kad sam ga prvi put video u ringu da ulazi , pitao sam se shta on tu trazi. batine moze da dobije bilo gde. medjutim moje procene su bile veoma loshe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA