≫ 

Mekgregor se tokom borbe izvinjavao Habibu: Molio je da prestane da ga mlati, a odgovor je bio nemilosrdan (VIDEO)

Pojavio se novi snimak gde se jasno čuje šta Irac kaže Dagestancu

  • 2

Ne pamti se da je jedna borba izazvala toliko polemika i diskusije, kao što je to bio slučaj sa UFC fajtom između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora.

Dagestanac je bio surov u oktagonu i demolirao je Irca i odbranio pojas, te mu se na taj način osvetio za prozivanje i vređanje koje je doživeo od njega u najavi borbe na svim konferencijama i merenju uoči UFC 229.

Mediji se i gotovo dva dana kasnije i dalje bave tom temom, pokušavaju da pronađu novi detalj, novi ugao, ili neku novu zanimljivost.

Oni koji su pažljivo analizirali svaki trenutak meča, uspeli su da shvate šta je Habib rekao Konoru na kraju borbe, kada je "gušenjem" naterao da preda borbu i bio je surov.

Bio je sugov i tokom same borbe, jer je imao potpunu kontrolu, a delovalo je kao da nije želeo da završi borbu ranije, iako je mogao. Kao da je želeo da kažnjava i da što više udaraca zada protivniku i da mu se na taj način osveti za vređanje porodice, vere i nacije.

Sam Mekgregor izgleda je shvatio da je "vrag odneo šalu" tek u oktagonu. Nije mogao da izdrži strahovite udarce Dagestanca, a na društvenim mrežama se pojavio i deo borbe kada se Mekgregor pravda za prozivke i faktički moli Habiba da to ne shvata lično.

- To je samo biznis - rekao je Mekgregor dok ga je sudija spašavao od Habibovog naleta posle zvona za kraj runde.

- Hej, pogodi - uzvratio mu je Habib, aludirajući na to da ga Mekgregor nije ni okrznuo tokom borbe.

VIDEO: Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA